Siste frist for påmelding og fullmakter til landsmøtet

Styret i PBL håper flest mulig prioriterer å delta på landsmøtet 1. og 2. november.

Siste frist for påmelding og fullmakter til landsmøtet

Har du ikke meldt deg på PBL Landsmøte 2021? Da begynner tiden å renne ut. Torsdag kveld utløper fristene for dem som enten ønsker delta, eller som vil gi noen andre fullmakt til å representere seg på landsmøtet.

Publisert:

PBL arrangerer årets landsmøte på Clarion Hotel and Congress Oslo Airport på Gardermoen 1. og 2. november.

Ved midnatt torsdag 21. oktober går fristen ut for deltakere som skal ha tale-, forslags- og stemmerett ved landsmøtet til PBL.

På samme tidspunkt må PBL også ha mottatt alle former for fullmakter til landsmøtet.

Landsmøtet er PBLs øverste organ. Her skal PBL både gjøre opp status for arbeidet siden landsmøtet i 2019, behandle forslag til endringer i organisasjonens vedtekter, vedta strategiplan for den kommende landsmøteperioden og velge nytt styre.

Onsdag ettermiddag var det 220 påmeldte. Styret i PBL håper at enda flere melder seg på for å delta i behandlingen av de viktige sakene som interesse- og arbeidsgiverorganisasjonen jobber med.

Les: Landsmøtebok 2021

Les: Melding for landsmøteperioden 2019-2021

I tillegg til behandlingen av mange viktige landsmøtesaker, kan du på landsmøtet blant annet få med deg to miniseminarer om to viktige tema:

Mandag 1. november blir det politisk miniseminar der flere sentrale politikere fra Utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget deltar.

Tirsdag 2. november blir det et barnehagefaglig miniseminar om siste nytt innenfor barnehageforskning.

Det er også bekreftet at kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) kommer til landsmøtet for å holde et innlegg.

Også NHOs administrerende direktør Ole Erik Almlid og direktør Hege Nilssen i Utdanningsdirektoratet vil besøke landsmøtet for å holde hvert sitt innlegg.

Det vil bli kåring av Årets barnehageinspirator, en pris som går til en foreleser ved en av institusjonene som utdanner nye barnehagelærere.

På landsmøtemiddagen vil det bli underholdning ved artist Heine Totland.

Les mer og meld deg på landsmøtet