Gjør som Heine Totland oppfordrer til og meld deg på landsmøtet!

Gjør som Heine Totland oppfordrer til og meld deg på landsmøtet!

200 delagater og observatører har hittil meldt seg på PBL Landsmøte, men her er det plass til mange flere. Hør hvorfor Heine Totland mener at også du bør melde deg på !

Publisert:

PBL Landsmøte skal avholdes på Clarion Hotel and Congress Oslo Airport 1. og 2. november. Landsmøtet er PBLs øverste organ. Her bestemmer du som representerer medlemsbarnehagene hva PBL skal jobbe med og for de neste to årene. 

Heine Totland underholder

Så langt er 200 delegater og observatører påmeldt til landsmøtet, men her er det plass til mange flere. Men merk at påmeldingsfristen går ut 21. oktober. 

Les mer og meld deg på PBL Landsmøte

Se oversikt over hvem som per 15. oktober har meldt seg på til PBL Landsmøte:

I tillegg til behandling av landsmøtesaker, blir det et rikholdig program med både politiske innslag, debatter og presentasjon av forskning inennfor barnehagesektoren.

Festmiddagen under landsmøtet er et av høydepunktene med nydelig tre-retters meny i et for anledningen festpyntet landsmøtelokale. I år kommer Heine Totland for å underholde landsmøtedeltakerne. Sammen med sitt band vil han sørge for å bruke sin stemme til å underholde landsmøtedeltakerne. 

Har du husket å sende inn fullmakt til PBL?

Dersom du ikke er eier eller styreleder og skal delta som delegat på landsmøtet må du sende inn fullmakt ti dager før landsmøtet starter. Skal du også representere andre barnehager, er det viktig at du sender inn fullmakter for disse.

Les mer om reglene for fullmakt i PBLs vedtekter her.

Fullmaktene skal sendes på e-post til senest 21. oktober.