Lederkonferansen: Espen Lind med gitar, sang og et foredrag som engasjerer og inspirerer

Artist og lårskriver Espen Lind kommer til PBL Lederkonferanse 2019 med sitt foredrag "Strategiske toner". Lind har også med seg gitaren til Bodø, så her er det duket for musikalske innslag også.

Lederkonferansen: Espen Lind med gitar, sang og et foredrag som engasjerer og inspirerer

Han er en av de største popartistene i Norge gjennom tidene og har skrevet flere verdenshits for store internasjonale artister som Beyonce og Lionel Richie. 3. september tar Espen Lind med seg gitaren og kommer til Bodø for å avslutte lederkonferansen.

Publisert:

Barnehagesektoren har vært og er igjennom store omstillingsprosesser. Det kan man også si om musikkbransjen. Å lykkes nasjonalt er vanskelig, men å slå gjennom internasjonalt er enda færre forunt.

Espen Lind vet hva han snakker om og det vil han dele med deg på PBL Lederkonferanse som går av stabelen i Bodø 1.-3. september.

På årets konferanse er det et knallsterkt faglig program som venter deltakerne som kommer til Bodø. Komiker Rune Andersen og hans populære forestilling «Lykkeliten» åpner konferansen mandag, mens Espen Lind skal avslutte det hele tirsdag ettermiddag.  

Les mer og meld deg på lederkonferansen 

Da Espen Lind slo igjennom for snart 20 år siden, var cd-en fremdeles viktig og plateselskapenes makt stor. Siden den gang har den digitale utviklingen innenfor musikkbransjen eksplodert.

Espen Lind vil i dette foredraget dele sin oppskrift på hvordan en kan lykkes i å omstille seg ved å tenke nytt, akkurat som en hvilken som helst barnehage må tenke nytt for å henge med i en skjerpet konkurranse og for å oppfylle stadig nye krav og retningslinjer.

30 års musikalsk reise

Bli med på en reise gjennom Linds 30 år i musikkbransjen, fra ung og håpefull artist i Tromsø til en stor solokarriere og suksess med verdenshiter som Beyoncés «Irreplaceable» og Trains «Hey, Soul Sister».

Film, gitar og hans ikoniske stemme er verktøyene han bruker til å snekre sammen det som blir beskrevet som et originalt og underholdende foredrag som engasjerer og inspirerer publikum til å heve sine egne ambisjoner.

Espen Lind trekker linjer mellom egen suksess og hvordan du kan lykkes med din barnehage som organisasjon. Han belyser viktigheten av å ha en visjon, klare målsettinger, disiplin og en stor dose arbeidsglede i en kontekst som publikum lett kan kjenne seg igjen i og høste lærdom av.

Om Espen Lind:

  • Norsk artist, låtskriver og produsent fra Tromsø som i dag er bosatt i New York.
  • Debuterte med artistnavnet Sway i 1995. Linds gjennombrudd kom i 1997 med singelen «When Susannah Cries».
  • Har gitt ut fem soloalbum og vunnet fem Spellemannpriser, blant annet ble han kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2008.
  • Har produsert og skrevet musikk for en rekke internasjonale artister, og har hatt fem låter inne på topp 20 på Billboards singelliste, deriblant «Hey, Soul Sister» og «Drive By» for Train samt «Irreplaceable» for Beyoncé.

 Les mer og meld deg på PBL Lederkonferanse 2019