Sikre deg hotellrom på lederkonferansen

Prosjektleder Anne-Lise Grundstad Meby minner opplyser om at PBL ikke kan garantere for hotellrom under lederkonferansen i september. Det er derfor lurt å være tidlig ute med å melde seg på, oppfordrer hun.

Sikre deg hotellrom på lederkonferansen

Det nærmer seg PBL Lederkonferanse 2019 med stormskritt. Dersom du skal være sikret hotellrom i Bodø bør du ikke vente for lenge med å melde deg på.

Publisert:

PBL Lederkonferanse er årets store møteplass for deg som er leder i en PBL-barnehage. Konferansen er for styrere/daglig ledere, pedagogisk ledere og eiere av PBLs medlemsbarnehager og går av stabelen i Bodø fra 1. til 3. september.

Les mer om PBL Lederkonferanse 2019 og meld deg på.

Med et særdeles innholdsrikt program, er det en glede å ønske velkommen til Bodø og Stormen konserthus - sentralt i Bodø sentrum og med gangavstand til alle hotellene i byen.

Siste frist for å melde seg på lederkonferansen er 15. august, men PBL kan ikke garantere for hotellrom helt frem til da.

– Det begynner å fylles opp, og dersom du skal være sikret overnatting bør du ikke sitte på gjerdet for lenge. Bodø har høyt overnattingsbelegg og er ofte utsolgte for rom. Så mitt klare råd er at dersom du har tenkt å få med deg årets konferanse, så bør du ikke vente for lenge med å melde deg på, sier prosjektleder Anne-Lise Grundstad Meby.

På årets konferanse er det et knallsterkt faglig program som venter deltakerne som kommer til Bodø. Det er komiker Rune Andersen og hans populære forestilling «Lykkeliten» som åpner konferansen mandag.  

Etter Andersens forestilling blir det en «sofasamtale» med Rune Andersen, Angelica Kjos og Anne Lindboe. Temaet er barnehagenes arbeid for å ivareta sårbare barna. Samtalen ledes av konferansier Trude Teige.

På programmet for øvrig er det ledelse av fremtidens barnehager som er gjennomgående tema. Andre foredragsholdere på konferansen er:

  • Mari Rege
  • Jan Ketil Arnulf
  • Lisa Vivoll Straume
  • Elisabeth Bjørnestad
  • Espen Lind

Foruten det faglige programmet blir det tradisjonsrikt velkomstarrangement i lavvo søndag kveld, festmiddag mandag kveld og tilbud om ulike aktiviteter søndag ettermiddag.

Les mer om PBL Lederkonferanse 2019 og meld deg på.