PBL Lederkonferanse 2020

PBL Lederkonferanse 2020

Gå ikke glipp av høstens store møteplass for deg som er leder i en PBL-barnehage. Med et særdeles innholdsrikt program og noen friske nyheter er det en glede å ønske velkommen til Bodø og PBL Lederkonferanse 2020!

Også i år foregår PBL Lederkonferanse i Stormen konserthus, sentralt i Bodø sentrum og med gangavstand til alle hotellene i byen.

Se hele programmet  og meld deg på

Foredragsholdere på PBL Lederkonferanse 2020

Gjert Ingebrigtsen beskjært.jpg
Roger Finjord (1).jpg
Dora2.jpg
Anders Dysvik 01 (002).jpg
Lisa Wade 1.jpg

Velkomstarrangementet søndag kveld blir i lavvo i Breivika, rett utenfor Bodø sentrum klokken 19.00. 

Men før middagen tilbyr vi tre valgfrie aktiviteter til deg som ankommer Bodø tidlig søndag ettermiddag.
For alle aktiviteter gjelder forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte. Begrenset antall plasser. 

Byvandring i Bodø

Bodø byr på så mye mer enn Stormen konserthus og Breivika. Benytt muligheten til å bli bedre kjent med byen som er kåret til Europas kulturhovedstad i 2024 – som den første noensinne nord for Polarsirkelen. Turen starter utenfor Scandic Havet klokken 16.00 hvor ferden først går til Hundholmen plass, hvor grunnlaget for Bodø ble lagt. På den rundt to timer lange spaserturen får du overvære blant annet flere av byens kjente skulpturer og fantastiske street art kunstverk. Dyktige guider fra Stella Polaris loser deg gjennom fortid, nåtid og ikke minst får du et spennende innblikk i fremtiden med blant annet besøk til flere av Bodøs nye arkitektoniske perler som har satt sitt preg på en fremtidsrettet moderne ny by.

Pris: 300 kroner
Oppmøte kl. 16.00 utenfor Scandic Havet

Uforglemmelig tur til Kjerringøy

Bli med på en guidet til eventyrlige Kjerringøy – fire mil nord for Bodø. Turen starter fra Bodø klokken 13.00 hvor du får bli med på en tidsreise til Nord-Norges flotteste og et av landets best bevarte handelssted. På bussturen vil dyktige guider lose deg på veien ut til Kjerringøy omgitt av vill vakker natur og kritthvite strender. Ved ankomst får du en guidet omvisning på Kjerringøy gamle handelssted som er et av landets viktigste kulturminner, blant annet kjent fra flere filminnspillinger basert på Knut Hamsuns romaner. Etter omvisningen blir det servert en nydelig fiskesuppe med brød før bussturen går tilbake til Bodø.

Pris: 1200 kroner
Oppmøte kl. 13.00 utenfor Scandic Havet

RIB-tur til Saltstraumen

Opplev et av verdens underverker på nært hold!

Vi gjentar suksessen fra tidligere år med å tilby konferansedeltakerne en spektakulær RIB-tur til Saltstraumen - verdens sterkeste malstrøm. 

En opplevelse som vil løfte deg både fysisk og mentalt. På turen forteller vi deg hvor vi kommer fra og hva vi lever av. Saltstraumen byr på storslåtte naturopplevelser, hvor tidevannet presser seg gjennom det smale sundet i voldsom fart og skaper de særegne virvlene i vannet. Kanskje ser vi havørna på jakt etter dagens middag, eller en nysgjerrig elg i vannkanten!

Vi utstyrer deg med en varm flytedress, redningsvest og briller, og har lue og votter tilgjengelig ved behov.

Turen er en opplevelse, ulikt alt annet du har opplevd, og hele reisen byr på vakker storslått natur. Her er det begrenset antall plasser. I fjor ble det utsolgt med ventelister, så ikke vent med å bestille turen.

Pris: 900 kroner
Oppmøte utenfor Stormen konserthus klokken 15.00

Rabatt med Norwegian

PBL Lederkonferanse 2020 har fremforhandlet rabatt med Norwegian for deg som skal delta. For at du skal kunne benytte deg av rabatten må du ha profil hos Norwegian. Dersom du ikke har profil, kan du opprette det hos Norwegian her. 

Benytt avtalekoden PBLME32. Denne koden må legges inn i profilen først som vist på bildet under. Deretter kan du søke opp og bestille billetter til rabattert pris.  

Bilde Norwegian

Festmiddag mandag kveld

Mandag klokken 19.00 er det duket for festmiddag på Scandic Havet som ligger rett ved kaikanten i Bodø. Her serveres bobler i glassene, nydelig middag og god underholdning med konferaniser Dora Thorallsdottir. 

Inn- og utsjekk av hotellet

Overnatting gjøres opp direkte med hotellet ved utsjekk.

Registrering

Det vil være representanter fra PBL til stede på alle hotellene søndag. Her får du utdelt navneskilt og konferansemappe. Ankommer du etter klokken 19.00, eller ikke har booket hotell via påmeldingen, registrerer du deg i Stormen konserthus på mandag.