Avlyser PBL Lederkonferanse 2020

Avlyser PBL Lederkonferanse 2020

På grunn av den pågående pandemien og stor usikkerhet rundt fremtidige arrangementer, ser PBL seg nødt til å avlyse PBL Lederkonferanse 2020.

Samtidig jobber PBL med å få på plass et tilbud om digital konferanse for ledere i PBLs medlemsbarnehager, som erstatning for den tradisjonsrike lederkonferansen.

Helsemyndighetene i Norge har forbudt all aktivitet som omfatter samlinger av mer enn 500 personer ut august 2020. Påmeldingen til lederkonferansen i Bodø har av naturlige årsaker stanset helt opp de siste to månedene.

Derfor ser ikke PBL noen annen mulighet enn å avlyse den tradisjonsrike konferanse for ledere i PBLs medlemsbarnehager.

– Det er kjempetrist at vi for første gang må avlyse konferansen, men usikkerheten er så stor der ute og vi ser denne gangen ingen annen løsning enn å avlyse konferansen slik den var planlagt i Bodø. Samtidig håper vi at vi snart kan komme tilbake med et tilbud om en kortere digital konferanse til samme tid, sier Anne Lindboe.

Digital konferanse

PBL Lederkonferanse skulle samlet barnehageledere fra hele landet i Bodø i september, til den 18. lederkonferansen.

Lederkonferansen har vært en viktig sosial møteplass for mange ledere i PBLs medlemsbarnehager. Selv om det ikke blir noen lederkonferanse i Bodø i september, jobber PBL med en digital versjon av konferansen som er tenkt avviklet tirsdag 8. september.

– Selv om det ikke blir det samme som å oppleve den sosiale flotte konferansen i Bodø, tror jeg vi skal få til en god erstatning for de som ønsker et alternativ til PBLs tradisjonelle lederkonferanse, tilføyer PBL-direktøren.     

Ny konferanse i 2021

Og til deg som nå er skuffet over at det ikke blir Bodø-tur i september. Fortvil ikke.

PBL har allerede booket datoene for PBL Lederkonferanse i 2021. Så sett av 5. til 7. september neste år og bli med.

– Vi var svært godt fornøyd med programmet som var satt opp til årets konferanse, og håper å kunne videreføre mye av dette innholdet til den planlagte konferansen neste år. Flere av årets foredragsholdere har allerede takket ja til å være med på neste års konferanse, så her er det bare å glede seg til påmeldingene åpner.