PBL Lederkonferanse 2019

PBL Lederkonferanse 2019

Gå ikke glipp av høstens store møteplass for deg som er leder i en PBL-barnehage. Med et særdeles innholdsrikt program er det en glede å ønske velkommen til Bodø og PBL Lederkonferanse 2019!

Også i år foregår PBL Lederkonferanse i Stormen konserthus, sentralt i Bodø sentrum og med gangavstand til alle hotellene i byen.

Se hele programmet  og meld deg på

Rune Andersen - beskjært.jpg
Angelica beskjært.jpg
Mari Rege beskjært.jpg
Jan Ketil Arnulf beskjørt.jpg
Lisa Vivoll Straume beskjært.jpg
Elisabeth Bjørnestad beskjært.jpg
espen lind.jpg
anne lindboe beskjært.jpg
Teige_Trude - beskjært.jpg

Velkomstarrangementet søndag kveld blir i lavvo i Breivika, rett utenfor Bodø sentrum klokken 19.00. 

Men før middagen tilbyr vi tre valgfrie aktiviteter til deg som ankommer Bodø før klokken 15.00:

RIB-tur til Saltstraumen

Pris: 900 kroner (ekskl. mva)
Oppmøte kl. 15.00 utenfor Stormen konserthus

Vi gjentar suksessen fra i fjor med å tilby konferansedeltakerne en spektakulær RIB-tur til Saltstraumen - verdens sterkeste malstrøm. 

Turen er en opplevelse, ulikt alt annet du har opplevd, og hele reisen byr på vakker storslått natur. Turen koster 900 kroner per person og tar to timer. Her er det begrenset antall plasser. I fjor ble det utsolgt med ventelister, så ikke vent med å bestille turen.

Fottur til Keiservarden

Pris: Gratis
Oppmøte kl. 15.00 utenfor Stormen konserthus

Bodø byr på fantastisk natur og vi har i år igjen gleden av å tilby fottur til Keiservarden, som omtales som "Bodøs tak". Fjellet med sine 366 meter over havet er et av byens mest besøkte turmål. Her kan du nyte fantastisk utsikt over byen, deler av Salten, Landegodefjellene og på fine dager kan du til og med se Lofotveggen. Vi setter opp buss fra Bodø sentrum til Turisthytta søndag klokken 15. Deretter er det cirka 30 minutter fottur i lett stigende terreng og det er tilrettelagt sti hele veien. Turen er gratis. Husk turklær etter vær. 

Nettverkskafé med konsert og yoga

Pris: Gratis
Oppmøte kl. 15.00 utenfor Stormen konserthus

Kafé og konsert 15.00 – 16.00

Reiser du alene eller vil bli kjent med noen nye ledere når du er på lederkonferansen? Søndag ettermiddag inviterer vi til nettverkskafe. Vi legger opp til uformell og god stemning med enkel servering.  Her kan du drikke kaffe og slå av en prat med andre ledere og nettverkslederne i PBL. Vi får også besøk av den nordnorske visesangeren Harald Georg Høyem Olsen, som tar noen låter for oss.

Du vil få litt informasjon om ledernettverk og vi legger til rette for hyggelige samtaler.

Yoga 16.00 – 17.00

Det er også mulighet for å delta på en enkel yogaklasse tilpasset alle. Du trenger ikke ha deltatt på yoga før. Til yoga trenger du komfortable klær. Vi har yogamatter. Yogaen vil bli ledet at Anne Vikjord.

Ønsker du ikke delta på yoga er det lov å fortsette praten.

Vi møtes utenfor Stormen konserthus klokken 15.00 og går i samlet tropp til PBL-huset.

Festmiddag mandag kveld

Mandag klokken 19.00 er det duket for festmiddag på Scandic Havet som ligger rett ved kaikanten i Bodø. Her serveres bobler i glassene, treretters middag og god underholdning. Under middagen vil også prisen Årets barnehage 2019 deles ut.  

Inn- og utsjekk av hotellet

Overnatting gjøres opp direkte med hotellet ved utsjekk.

Registrering

Det vil være representanter fra PBL til stede på alle hotellene søndag. Her får du utdelt navneskilt og konferansemappe. Ankommer du etter klokken 19.00, eller ikke har booket hotell via påmeldingen, registrerer du deg i Stormen konserthus på mandag.