PBL Lederkonferanse 2018

PBL Lederkonferanse 2018

Velkommen til PBL Lederkonferanse i Bodø 2. til 4. september 2018. I år blir det også jubileumsmiddag med markering av PBLs 25-årsjubileum.

Gå ikke glipp av høstens store møteplass for deg som er leder i en PBL-barnehage. Velkommen til Bodø og PBL Lederkonferanse 2018!

Det er i år 25 år siden PBL ble stiftet av 72 private barnehager. Det skal behørig markeres under PBLs lederkonferanse i Bodø 2. til 4. september. 

Stormen konserthus

Også i år foregår PBL Lederkonferanse i Stormen konserthus, sentralt i Bodø sentrum og med gangavstand til alle hotellene i byen.

Velkomstarrangementet søndag kveld blir i lavvo i Breivika, rett utenfor Bodø sentrum klokken 19.00. Det er gangavstand fra alle hoteller til Breivika.

RIB-tur eller Keiservarden søndag ettermiddag

Bodø byr på fantastisk natur og vi har i anledning PBLs 25-årsjubileum gleden av å tilby to forskjellige utflukter til dere som kommer tidlig søndag.

Den ene er en spektakulær RIB-tur til Saltstraumen - verdens sterkeste malstrøm. 

Turen er en opplevelse, ulikt alt annet du har opplevd, og hele reisen byr på vakker storslått natur. Turen koster 900 kroner per person og tar to timer.

Keiservarden er "Bodøs tak", og fjellet med sine 366 meter over havet er et av byens mest besøkte turmål. Her kan du nyte fantastiske utsikt over byen, deler av Salten, Landegodefjellene og på fine dager kan du til og med se Lofotveggen. Vi setter opp buss fra Bodø sentrum til Turisthytta søndag klokken 15. Turen opp tar cirka 30 minutter og det er tilrettelagt sti hele veien. Turen er gratis.

Jubileumsmiddag mandag kveld

Mandag klokken 18.30 er det duket for stor jubileumsmiddag i anledning PBL 25 år. Middagen finner sted på Radisson Blu Hotel som ligger rett ved kaikanten i Bodø. Her serveres bobler i glassene, treretters middag og god underholdning. 

Inn- og utsjekk av hotellet

Overnatting gjøres opp direkte med hotellet ved utsjekk.

Registrering

Det vil være representanter fra PBL til stede på alle hotellene søndag. Her får du utdelt navneskilt og konferansemappe. Ankommer du etter klokken 19.00, eller ikke har booket hotell via påmeldingen, registrerer du deg i Stormen konserthus på mandag.

 

Årets foredragsholdere

Sturla-Berg_Johansen2.png
Sturla Berg-Johansen
Erica Grunnevoll.jpg
Erica Grunnevoll
Jan Tore Sanner beskjært.jpg
Jan Tore Sanner
Jørgen Skavlan_2 kuttet.jpg
Jørgen Skavlan
kjetil borhaug.jpg
Kjetil Børhaug
Knut Dyre Haug 1_edited-1.jpg
Knut Dyre Haug
Petter Schjerven2_edited-1.png
Petter Schjerven
Solfrid Flateby 2.jpg
Solfrid Flateby
Teige_Trude_4f(2) copy.jpg
Trude Teige