Lederkonferansen: Han skal gi deg større trygghet på dine beslutninger

Jan-Ole Hesselberg er klar for PBL Lederkonferanse i Bodø i september.

Lederkonferansen: Han skal gi deg større trygghet på dine beslutninger

– Det er lett å gå i beslutningsfella, sier Jan-Ole Hesselberg. Selv om han daglig jobber med å utvikle beslutningsprosesser som skal redusere risikoen for feilvurderinger, har også han feiltolket situasjoner, noe som har ført til pinlige konsekvenser. Ifølge forskningen er han ikke alene om det. De fleste av oss, inkludert smarte ledere, gjør feilvurderinger.

Publisert:

I september kommer Jan-Ole Hesselberg til PBLs lederkonferanse for å gi deltakerne større trygghet på det vi har mest kontroll over, nemlig egne beslutninger. Vi får høre mer om beslutningsstiler, hva som skaper «støy» i beslutningene våre, hvilke tankefeller vi kan gå i og hvilke mentale snarveier det er som gjør at vi kan gå i fella.

– Nesten uansett hvem du er og hvilket yrke du har, tar du beslutninger som kan få store konsekvenser, enten for deg selv eller for andre. Og vi går alle i de samme fellene, sier Jan-Ole Hesselberg i sin bok "Bedre beslutninger".

Se frem til et interessant og humørfylt foredrag hvor Hesselberg guider oss gjennom alle snarveiene hjernen vår tar – rett og slett fordi den først og fremst er programmert til å holde oss i live.

Hesselberg er psykolog og blant annet kjent fra podkasten Ha det bra og tv-suksessene Folkeopplysningen og Typisk deg med Petter Schjerven.

Solid innhold og god stemning

Årets lederkonferanse 3.-5. september byr på både solid faglig innhold, humor, motivasjon og inspirasjon – og avsluttes av talkshowkongen Fredrik Skavlan.

Deltakere som ankommer Bodø tidlig søndag, har mulighet til å oppleve mer av Bodø ved å melde seg på dagstur til vakre Kjerringøy, RIB-tur til spektakulære Saltstraumen eller historisk vandring i Elveparken.

Søndag kveld møtes deltakerne og ansatte i PBL til den tradisjonsrike velkomstmiddagen i store, varme lavvoer som er satt opp ved bystranda Breivika. Etter en kort spasertur fra byens hoteller blir vi servert grillmat fra store buffeter med god drikke til, det blir levende musikk og god stemning.

Og er vi riktig heldige, danser kanskje nordlyset på himmelen utpå kvelden, slik deltakerne fikk oppleve i fjor.

Les mer og meld deg på!

Festmiddag i flotte Stormen konserthus

Mandag kveld 4. september leder den anerkjente, britiske magikeren og humoristen Jon Ensor oss gjennom festmiddagen, som i år er lagt til Stormen konserthus. Her møtes deltakerne til hyggelig mingling og aperitiff, før vi serveres både treretters middag, underholdning og ikke minst det som for mange er kveldens høydepunkt, utdelingen av prisen Årets barnehage 2023.

– Vi lover en festmiddag i kjent stil, men også med en litt ny vri, sier arrangementsansvarlig i PBL, Anne-Lise Grundstad Meby.

Sikre deg overnatting på ditt favoritthotell!

Det er holdt av hotellrom til avtalepris ved flere av byens hoteller, men her bør du ikke vente for lenge med å booke. Hotellene har egne frister for bestilling via avtalene, og de fleste går ut i løpet av juli måned. Så ikke vent med å sikre deg rom på ditt favoritthotell.

Overnatting bookes direkte til hotellene, men du finner lenker til booking i påmeldingsskjemaet. Du kan også lese mer og booke her.