Talkshow-kongen til lederkonferansen: – En foredragsholder mange bare kan drømme om

Fredrik Skavlan er tilbake med et begrenset antall lukkede opptredener i Norden. En av dem skjer på PBLs lederkonferanse i september.

Talkshow-kongen til lederkonferansen: – En foredragsholder mange bare kan drømme om

Etter mer enn 25 år på talkshow-tronen kommer Fredrik Skavlan til PBLs lederkonferanse med et nytt foredrag med høy relevans for ambisiøse virksomheter – også innenfor barnehagesektoren. – Dette er noe du ikke vil gå glipp av, sier PBLs arrangementsansvarlige.

Publisert:

Årets lederkonferanse arrangeres i Bodø 3.-5. september, og gjennom et sterkt program byr PBL både på fagrelaterte foredrag, så vel som foredrag til inspirasjon, motivasjon og underholdning. 

Det er i tillegg satt av godt med tid til sosialt samvær, utflukter, mingling og kulturelle innslag. 

Blant alle de gode foredragsholderne er det ett navn som er mer kjent enn alle de andre – Fredrik Skavlan.

– Det er en foredragsholder mange bare kan drømme om å få til sitt arrangement. Heldigvis klaffet det for oss denne gangen. Deltakerne på lederkonferansen kan bare glede seg, for dette er noe du ikke vil gå glipp av, sier arrangementsansvarlig i PBL Anne-Lise Grundstad Meby.

Meld deg på nå – bli med i trekning om gratisbillett

Nordens suverent største

Fredrik Skavlan trenger kanskje ikke noen nærmere introduksjon.

For siden første sending gikk på lufta i 1996, ble navnet hans synonymt med Nordens suverent største talkshow og en internasjonal gjesteliste uten sidestykke. En slik TV-suksess bygger man ikke over natten, og man hviler definitivt ikke på sine laurbær når den er etablert. 

Nå er Fredrik Skavlan tilbake med et begrenset antall lukkede opptredener i Norden. I et helt nytt foredrag deler han sine personlige erfaringer og lærdommer, med høy relevans for ambisiøse virksomheter i alle bransjer. 

Innovasjon og utholdenhet

Gjennom dette foredraget forteller journalisten og tegneren om et TV-gjennombrudd mot mange odds, om ville idéer og sjansespill på grensen til stormannsgalskap, om bunnløse nedturer, og om regningen som før eller senere må betales.

Men først og fremst viser han hva som skulle til for at ikke bare han, men hele hans pan-skandinaviske team, gladelig ofret årevis med nattesøvn for dette prosjektet: Med stadig innovasjon, kløe etter risiko og en utholdenhet som skulle prege nordiske helgevaner gjennom et kvart århundre.

Årlig høydepunkt siden 2006

PBLs lederkonferanse har vært en årlig begivenhet og et høydepunkt for veldig mange barnehageledere helt siden 2006.

I 2022 var arrangementet tilbake i Bodø etter at lederkonferansen to år på rad måtte gjennomføres i digitalt format på grunn av pandemien.

Tilbake i Bodø opplevde deltakerne – i tillegg til et variert og sterkt faglig program og hyggelig sosialt samvær – alt det som man kan drømme om i vakre Nord-Norge i starten av september – inkludert nordlys over en skyfri himmel.

– Det var fantastisk å møte barnehagelederne igjen etter to års pause. Og jeg gleder meg til vi igjen møtes. Men tiden frem mot sommerferien går fryktelig fort. Derfor oppfordrer jeg flest mulig til å melde seg på og sikre seg hotellrom allerede nå, sier Anne-Lise Grundstad Meby.

Meld deg på nå – bli med i trekning om gratisbillett