Er du rask med å melde deg på, kan du vinne gratis deltakelse på lederkonferansen

PBLs lederkonferanse er en god anledning til å få både faglig og sosialt påfyll. Bildet er fra en av pausene i lederkonferansen i fjor.

Er du rask med å melde deg på, kan du vinne gratis deltakelse på lederkonferansen

Melder du deg på til PBLs lederkonferanse senest torsdag 15. juni, er du med i trekningen om å slippe å betale for konferansebilletten til årets hyggeligste begivenhet for barnehageledere.

Publisert:

PBL Lederkonferanse 2023 går av stabelen i Bodø 3.-5. september. Et sterkt program er klart, med en god miks av foredrag der viktige stikkord er barnehageledelse, inspirasjon og underholdning.

Og før konferansen avsluttes med et møte med talkshow-kongen Fredrik Skavlan, har deltakerne også hatt mange sosiale opplevelser sammen med gamle kjente og nye kjente barnehagekolleger.

Blant annet er det lagt opp til spennende utflukter, uformell velkomstmiddag i lavvo og minikonsert i Bodø domkirke. I tillegg blir det festmiddag i Stormen konserthus – med magisk underholdning fra britiske Jon Ensor og der prisen «Årets barnehage 2023» deles ut.

Er du raskt nok ute med å melde deg, og gjerne flere av de andre lederne i barnehagen, på til konferansen, kan du være heldig å spare barnehagen for litt kostnader.

– Fredag 16. juni trekker vi en heldig vinner som får delta på arrangementet uten å måtte betale for annet enn reise og opphold. Så send inn påmeldingene nå, jo før jo heller, og i hvert fall senest 15. juni, oppfordrer arrangementsansvarlig i PBL, Anne-Lise Grundstad Meby.

Les mer og meld deg på!

Hun gleder seg til å ta imot barnehageledere fra hele landet i Bodø i september – og ønsker med denne trekningen å gjøre litt ekstra stas på én av dem som har meldt seg på litt tidlig.

– Ikke gå glipp av årets hyggeligste møteplass for dere som er ledere i PBL-barnehage! Meld dere på nå og sikre deg både din konferansebillett og deltakelse i konkurransen. Husk at overnatting må du booke selv, men du finner informasjon og lenker til hotellene i påmeldingskjemaet, sier Anne-Lise Grundstad Meby.

Anne-Lise Grundstad Meby er arrangementsansvarlig i PBL.