Har underholdt kongelige og Hollywood-stjerner – nå kommer han til PBLs lederkonferanse

Jon Ensor vil sørge for en magisk aften for deltakerne på PBLs lederkonferanse i Bodø i september. Foto: Svein Finneide

Har underholdt kongelige og Hollywood-stjerner – nå kommer han til PBLs lederkonferanse

Den britiske magikeren og entertaineren Jon Ensor vil være toastmaster og underholder når deltakerne på PBLs lederkonferanse skal hygge seg på den tradisjonsrike festmiddagen mandag 4. september.

Publisert:

Høydepunktene vil stå i kø når PBL inviterer barnehageledere fra hele landet til å delta på årets lederkonferanse i Bodø 3.-5. september.

Fra før er det faglige programmet komplett, med en god miks av fagrelaterte foredrag, innslag til inspirasjon og motivasjon – og god underholdning.

Kjent er det også at det søndag både blir muligheter til å dra på populære utflukter, og at alle deltakerne inviteres til uformell og hyggelig middag i lavvo i Breivika, få minutters gange fra byens hoteller.

Magi og humor

Nå er også underholdningen til mandagens festmiddag i Stormen konserthus klar: Og i år er det Jon Ensor som vil underholde og lede deltakerne gjennom kvelden.

Jon Ensor er født og oppvokst i England, men flyttet til Norge for 15 år siden. Han er magiker og såkalt mentalist, men er også kjent for å bruke masse humor i sine forestillinger.

Han har opptrådt både for kongelige og Hollywood-stjerner, og har vært med på mange av de mest eksklusive private arrangementer – blant dem Petter og Gunhild Stordalens bryllup i Marrakesh.

Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Trekker gratis deltakelse

Og husk – blant dem som melder seg på til PBL Lederkonferanse innen 15. juni 2023, vil PBL trekke ut én som får deltakerbilletten gratis.

Denne billetten inkluderer lavvomiddag søndag kveld, festmiddag mandag kveld – og selvsagt selve konferansen mandag og tirsdag.

Les mer om arrangementet og meld deg på