Har passert 500 påmeldte til lederkonferansen - bli med du også!

Har passert 500 påmeldte til lederkonferansen - bli med du også!

Gjør som over 500 andre og bli med på PBLs lederkonferanse som i år arrangeres digitalt tirsdag 8. september. Her får du blant annet siste nytt om smittevern i barnehagene fra Folkehelseinstituttet, i tillegg til en rekke andre interessante foredrag om blant annet ledelse.

Publisert:

PBL Lederkonferanse er eksklusivt for deg som jobber i en PBL-barnehage. Tradisjon tro skulle konferansen vært avviklet i Bodø i september, men på grunn av den pågående pandemien blir den i år digitalt med et innholdsrikt program som strekker seg over fire timer. Her får du blant annet møte Folkehelseinstituttet (FHI) som kommer med en av arkitektene bak veilederen for smittevern i barnehagene, Margrethe Greve-Isdahl.

Les mer og meld deg på du også!

Smitteverneksperten fra FHI skal både holde et innlegg og delta i en samtale om smittevern i barnehager sammen med konferansier Trude Teige og PBL-direktør Anne Lindboe.

Dermed er deltakerne på konferansen sikret å få siste nytt blant annet om barn og smitte, og om hvordan barnehagene fremover kan sikre best mulig smittevern og også god drift av barnehagene.

Still spørsmål til FHI

I forbindelse med samtalen om smittevern i barnehagene har også medlemsbarnehagene fått mulighet til å stille spørsmål til Folkehelseinstituttet og PBL. Noe flere av barnehagene har gjort. 
Vi kan ikke garantere at ditt spørsmål blir stilt under konferansen, men vil gjøre vårt ytterste for at alle spørsmål blir besvart i etterkant. 

Variert program

Konferansen legger opp til et variert program, med både fagrelaterte foredrag, så vel som inspirasjonsforedrag for deg som er leder i en PBL-barnehage og vi har i tillegg til FHI blant annet følgende på programmet tirsdag 8. september:

  • Statsråd Guri Melby
  • Øystein "Pølsa" Pettersen
  • Tom Wangerud
  • Hanne Kvaløsæter, PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste
  • Hanne Mette K. Vindvik, Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager
  • Kåring av Årets barnehage 2020

Les mer om lederkonferansen og meld deg på