Dette er webinar og nettkurs fra PBL i uke 14

Dette er webinar og nettkurs fra PBL i uke 14

Informasjon om PBLs pensjonsavtale. Trygg og god ledelse under koronakrisen. Og kompetanseheving for ansatte i krisetider. PBL tilbyr flere aktuelle webinarer og nettkurs denne uken.

Publisert:

Barnehager er enten helt stengt eller gir et begrenset tilbud til barn av personell med kritiske samfunnsfunksjoner og barn med særlige omsorgsbehov. De omfattende tiltakene som er satt inn for å begrense spredningen av koronaviruset setter barnehagene på nye og store prøver.

Men situasjonen gir også noen muligheter som barnehagene og de ansatte bør benytte seg av. Blant annet er det mange ledere og ansatte som nå kan bruke tid på faglig fordypning på ulike områder.

PBL har gjort tilgjengelig en del innhold. Denne uken står følgende på programmet:

Nettkurs: Vær en trygg og god leder under koronakrisen

Torsdag klokken 13.00

Mange ansatte er engstelige for konsekvensene av koronaviruset. En del vil oppleve at noen de er glade i blir syke. For andre vil pandemien få økonomiske konsekvenser. Hvordan kan du være en tilstedeværende og god leder i en ekstraordinær og krevende situasjon?

Webinar: Slik kan du ta vare på arbeidsmiljøet i barnehagen

Onsdag klokken 10.00.

Noen er kanskje i barnehagen, mens de fleste er hjemme. Hvordan kan du som leder ivareta arbeidsmiljøet og fellesskapet i barnehagen i denne tiden? Og hvordan lede medarbeidere som ikke er i barnehagen?

Webinar: Det du bør vite om pensjon i PBL-barnehager

Onsdag klokken 14.00:

Hva er Barnehagepensjon? Hvilke oppgaver har jeg som arbeidsgiver? Hvilke seniorordninger har PBL-barnehagene? Hvem er omfattet av ordningene? Og hva betyr børsfallet under koronakrisen for min pensjon?

Webinar: Slik kan du jobbe med kompetanseheving i barnehagen

Tirsdag klokken 12.00.

Hvordan kan man jobbe med kompetansehevning når flere er på hjemmekontor, mens andre er i barnehagen? I dette webinaret får dere ideer til hvordan dere kan jobbe systematisk og målrettet med fagstoff i denne perioden.

Webinar: Kom i gang med PBL Mentor Kidplan

Fredag klokken 12.00.

Kommunikasjonsløsningen PBL Mentor Kidplan gjør det enkelt å  registrere alt som skjer i barnehagen og holde foreldrene oppdatert. Webinaret er for ansatte som skal med bruke PBL Mentor Kidplan i barnehagen, eller som trenger en innføring i systemet.