Nettverksdagen

Nettverksdagen

Treff andre barnehageledere, få faglig påfyll og delta i gode diskusjoner. Nettverksdagen - en fagdag i regi av PBL Ledernettverk.

Nettverksdagen er for deg som ønsker å bli kjent med nye mennesker som kan støtte deg i hverdagen. Samtidig får du en smakebit på hvordan det er å delta i PBL Ledernettverk.

Møt andre barnehageledere

Gå ikke glipp av muligheten til å treffe andre barnehageledere i et mindre fora. Her rekker du å hilse på alle som deltar, samtidig som du får relevante faglige foredrag med tema som opptar barnehageledere.

Kanskje kjenner du deg litt alene med utfordinger som barnehageleder? Kom og bli med på en hyggelig dag med tema som opptar ledere i sektoren. Treff de som står i samme gleder og utfordinger som deg selv.

Meld deg på i dag!

Pris: 1390 kroner eks. mva.
OBS: Kun 30 plasser!

PBL-kontoret i Oslo

Nettverksdagen avvikles i PBLs nye lokaler i Oslo. Dette er et lite kontor, men med et hyggelig kurslokale. Til vanlig holder flere fra PBL Bedriftshelsetjeneste og barnehage.no til på dette kontoret. 

PBL Ledernettverk

PBL har drevet ledernettverk siden 2016, og opplever at medlemmene som er en del av dette setter svært stor pris på hva de får ut av det. 

I PBL Ledernettverk er deltagernes erfaringer og utfordringer i sentrum. Her får deltakerne legge frem konkrete saker de ønsker hjelp til å løse. Deltakerne holder selv innledninger om tema de har særlig kompetanse på, og eksterne innledere bidrar ved behov. Alle tema som tas opp er bestemt av nettverket selv.

 Hør hva deltakerne selv mener

Ingeborg Hageberget, Svanhild Holme, Kathrine Tviberg Sandstad og Per Erik Jenssen er alle med i PBL Ledernettverk 2. Hør hva de mener er bra med ledernettverk.

Anita Gaustad og Kristin Myhren Ødegård er deltakere i PBL Ledernettverk og forklarer hva de mener er bra med å delta i nettverk for barnehageledere.

«Jeg anbefaler alle å bli med i ledernettverk for her møter jeg ledere som står i de samme gleder og utfordringer som meg selv».
Camilla Stolpe, styrer i Kardemomme barnehage og deltaker i ledernettverk.