Ledersamling i Italia

Ledersamling i Italia

I november 2018 reiser flere barnehageledere på utvidet samlingstur til Italia. Har du lyst å bli med på dette kan du sende en e-post for mer informasjon og påmelding.

Deltakelse på denne samlingen vil gi deg en smakebit på hvordan det er å være en del av PBL Ledernettverk. Både deltakere i eksisterende nettverk og andre PBL-medlemmer kan melde seg på.

Dato for samlingen høsten 2018 er 5.- 8. november (fullt). 

Tur til kloster i Italia - ilConvento

Høsten 2018 åpner vi for utvidet nettverkssamling i Italia. Denne turen gjennomføres årlig. Her blir det rom for ekstra fordypning, persontypetesting og lederutvikling.

Vår erfaring er at det er svært viktig for ledere å trekke seg tilbake - om så for en kort periode - av og til. 

Vi vil legge tilrette for samtaler, refleksjon, casearbeid, innledninger, persontypetesting med mer i vakre, enkle og inspirerende omgivelser på studiesenteret ilConvento.

Utgifter til reise og tredagers opphold vil holdes på et nøkternt nivå, og kommer i tillegg til kostnadene til ledernettverket. 

Les mer om klosteret

Dato

Samlingen finner sted 5.- 8. november.

Pris

Opphold med kost og losji, inkl. transport til/fra kloster i Italia: 6.500 kroner eks mva. Flybilletter kommer i tillegg.

Fagpersoner på turen

På turen vil du møte flere dyktige fagpersoner. 

Torbjørg Aalborg

Torbjørg Aalborg har bred ledererfaring og er ansatt for å etablere og drifte nettverk. Hun skaper trygghet og tillit i nettverkene og  vet mye om hvilke utfordringer ledere i små og mellomstore virksomheter opplever i hverdagen. Hun har ledet ulike ledernettverk i flere år og kjenner arbeidsgiverrollen svært godt.

Anne Vikjord

Anne Vikjord er advokat og har jobbet i PBL i seks år. Til daglig hjelper hun medlemsbarnehager med ulike juridiske utfordringer. Anne er sertifisert innen relasjonsledelse, og har stor interesse for ledelsesfaget. I tillegg er hun utdannet yogainstruktør.

Hanne Kvaløsæter

Hanne Kvaløsæter jobber i PBL Bedriftshelsetjeneste og er ute i hundrevis av barnehager hvert år. Til daglig hjelper hun barnehager med tema knyttet til rus og AKAN, systematisk HMS arbeid, sykefraværsoppfølging etc.

Aurora Dyrnes

Aurora Dyrnes jobber til daglig med kommunikasjon i PBL, og har kunnskap om mye av det som rører seg i barnehagesektoren. I tillegg er hun sertifisert innen relasjonsledelse og har en masterutdanning i ledelse (MBA).