Ledersamling i Italia

Ledersamling i Italia

I november 2018 reiser flere barnehageledere på utvidet samlingstur til Italia. Har du lyst å bli med på dette kan du sende en e-post for mer informasjon og påmelding.

Deltakelse på denne samlingen vil gi deg en smakebit på hvordan det er å være en del av PBL Ledernettverk. Både deltakere i eksisterende nettverk og andre PBL-medlemmer kan melde seg på.

Det blir arrangert to turer til Italia. Første samling er 2.- 5. november og andre samling 5.- 8. november. Pris 6.500kr eks. mva.

Tur til kloster i Italia - ilConvento

Høsten 2018 åpner vi for utvidet nettverkssamling i Italia. Denne turen gjennomføres årlig. Her blir det rom for ekstra fordypning, persontypetesting og lederutvikling.

Vår erfaring er at det er svært viktig for ledere å trekke seg tilbake - om så for en kort periode - av og til. 

Vi vil legge tilrette for samtaler, refleksjon, casearbeid, innledninger, persontypetesting med mer i vakre, enkle og inspirerende omgivelser på studiesenteret ilConvento.

Utgifter til reise og tredagers opphold vil holdes på et nøkternt nivå, og kommer i tillegg til kostnadene til ledernettverket. 

Les mer om klosteret

Estimerte utgifter - tre dagerssamling i Italia

Fly tur/retur Oslo: ca. 3000 kr (estimert og beror på bestillingstidpunkt) 
Faglig program og opphold med kost og losji, ink. transport til/fra kloster i Italia: ca. 6500 kr 

NB: Disse prisene er estimerte og kan variere noe. Klosteret er også meget populært, derfor kan andre lokasjoner være aktuelle og prisene kan da variere mer.