Gikk du glipp av PBLs medlemsmøter om dramatiske lovforslag? Her kommer en digital versjon

Administrerende direktør Jørn-Tommy Schjelderup (til høyre) er imponert over engasjementet blant medlemsbarnehagene. Her fra medlemsmøtet i Bergen, der også styremedlem Kjetil Hopen var blant dem som deltok.

Gikk du glipp av PBLs medlemsmøter om dramatiske lovforslag? Her kommer en digital versjon

Mer enn 800 medlemsbarnehager har de siste to ukene deltatt på PBLs medlemsmøteturné, der høringen om regjeringens lovforslag om private barnehager var viktigste tema. Kunne du ikke delta på noen av møtene, kan du nå se det viktigste innholdet i et digitalt medlemsmøte.

Publisert:

– Jeg er imponert over det engasjementet som medlemsbarnehagene har vist overalt hvor vi har vært gjennom denne turneen. For meg har dette vært en av de mest inspirerende opplevelsene i løpet av godt over 20 år i PBL, sier administrerende direktør Jørn-Tommy Schjelderup.

I uke 2 og 3 har PBL besøkt 17 steder fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Målet har vært å informere medlemsbarnehager landet rundt om viktige saker som angår private barnehager akkurat nå.

Aller viktigst er den pågående høringen om styring og finansiering av private barnehager, der medlemsbarnehagene kan spille en avgjørende rolle, både gjennom å levere egne høringssvar, og gjennom å bidra med innspill til lokalpolitikerne. Men også andre aktuelle arbeidsgiverspørsmål er tatt opp.

Mer enn 800 medlemsbarnehager har deltatt på møtene. Men PBL har stor forståelse for at det ikke passer for alle å sette av en hel arbeidsdag til dette arbeidet akkurat den dagen PBL er på besøk.

– Derfor har vi nå laget en digital utgave av møtet, i en kortere versjon, slik at alle medlemsbarnehager har sjansen til å få med seg informasjonen som er gitt på møtene, sier Jørn-Tommy Schjelderup.

I det digitale medlemsmøtet møter du Jørn-Tommy Schjelderup, Espen Rokkan og Tor Eitran fra PBL.

Han legger til at dette vil også gi medlemsbarnehager som har deltatt på møtene en anledning til å få en repetisjon på noe av det viktigste innholdet, og gi ansatte i barnehagen tilgang til viktig informasjon.

Det er Jørn-Tommy Schjelderup, som sammen med direktør for arbeidsgiveravdelingen Espen Rokkan og advokat Tor Eitran, leder det digitale medlemsmøtet.

Se det digitale medlemsmøtet her (krever innlogging)