Finalistene er klare

Årets barnehageinspirator 2017

Jury Årets barnehageinspirator

Finalistene er klare

Hele 63 ulike kandidater fra hele landet ble foreslått. Juryen står nå igjen med fem finalister som skal kjempe om å bli årets barnehageinspirator 2017.

Publisert:

– Det har vært en vanskelig utvelgelsesprosess med mange dyktige kandidater som kan vise til imponerende kvalifikasjoner. Det har vært omfattende, men når det er sagt så står vi igjen med fem svært gode kandidater i finalen, sier juryen.

Den består av professor ved NLA Høgskolen i Bergen, Gunhild Hagesæther, leder for pedagogstudentene i Utdanningsforbundet, Silje Marie Bentsen og styreleder i PBL, Eirik Husby.

Fem finalister

Her er de fem finalistene som nå kjemper om å bli Årets barnehageinspirator 2017:

Les mer om kriteriene for å bli nominert til inspirator-prisen

Høy kvalitet over de nominerte

– Etter å ha gått igjennom alle kandidatene, kan vi fastslå at det er mange dyktige og inspirerende forelesere som viser et stort mangfold og høy kvalitet. Og det er ildsjeler ved landets barnehagelærerutdanninger rundt om i landet som brenner ekstra mye for jobben og faget sitt, sier Silje Marie Bentsen.
– Vi er også veldig glade for å se at vi blant årets kandidater har god geografisk spredning og at de har ulik bakgrunn og fagområde, sier Hagesæther.
– Felles for kandidatene er at de bruker sitt brennende engasjement på faget og det smitter over på studentene. Vi ser også et klart og tydelig barnehageperspektiv i undervisningen hos de fem finalistene. Det de lærer bort skal være overførbart til praksisfeltet.

Prisen deles ut 29. mai under PBLs landmøte på Gardermoen