Siste innspurt i landsmøtesalen – spent styreleder gleder seg

Styreleder Eirik Husby er søndag ettermiddag på plass på Scandic Oslo Airport der riggingen av landsmøtesalen er i full gang.

Siste innspurt i landsmøtesalen – spent styreleder gleder seg

Mandag formiddag vil styreleder Eirik Husby ønske mer enn 350 deltakere velkommen til PBLs landsmøte. Søndag ettermiddag og kveld rigges landsmøtesalen på Gardermoen.

Publisert:

For første gang i PBLs 30-årige historie er det åpnet for fullverdig deltakelse på landsmøte enten man ønsker å delta digitalt eller ved fysisk oppmøte i landsmøtesalen.

Styreleder Eirik Husby gleder seg til å kunne ønske velkommen til det som målt i antall deltakere blir det største landsmøtet i organisasjonens historie.

– Dette kommer til å bli to dager med gode og interessante diskusjoner. Og det er to dager der vi konsentrerer oss om det store bildet og de lange linjene. Det blir spennende, sier Eirik Husby.

Landsmøtebok 2023

Melding for landsmøteperioden 2021-2023

Landsmøtet er PBLs øverste organ, og her skal det blant annet velges et nytt styre og vedtas en strategiplan for de kommende to år.

I tillegg til de vanlige landsmøtesakene, vil det bli et stort politisk seminar mandag formiddag. Til et miniseminar tirsdag morgen kommer blant annet kunnskapsminister Tonje Brenna på besøk. Seminarene mandag og tirsdag kan alle følge via PBLs Facebook-side. 

Og mandag kveld arrangeres den tradisjonsrike landsmøtemiddagen, der blant annet det blir kåring av «Årets barnehageinspirator 2023».