Ennå ikke påmeldt til landsmøtet? Denne uken går fristen ut for hotell til avtalepris

Landsmøtet er PBL øverste organ. Bildet er tatt under landsmøtet i 2021.

Ennå ikke påmeldt til landsmøtet? Denne uken går fristen ut for hotell til avtalepris

PBLs landsmøte på Gardermoen er bare tre og en halv uke unna. Førstkommende fredag er siste anledning til å sikre seg hotellrom gjennom PBL-avtalen.

Publisert:

Landsmøtet er PBLs øverste organ, og årets arrangement går av stabelen på Scandic Oslo Airport på Gardermoen 8. og 9. mai.

For deg som skal delta fysisk på landsmøtet, kan det begynne å haste, dersom du ønsker å benytte deg av PBLs avtale med landsmøtehotellet eller nabohotellet Best Western Plus Oslo Airport.

– Vi har reservert rom til avtalepris for perioden 7.-9. mai, men frist for å bestille rom via denne reservasjonen er fredag 14. april. Etter denne datoen må deltakerne selv kontakte hotell for å sikre seg overnatting, sier arrangementsansvarlig Anne-Lise Grundstad Meby i PBL.

Les mer og bestill hotellrom

Viktige landsmøtesaker – og mye mer

På landsmøtet vil delegatene bestemme kursen for PBLs virksomhet for to år fremover. Det skal velges et nytt styre, og det skal vedtas en strategiplan.

I tillegg til de faste landsmøtesakene er et rikholdig program under planlegging, med blant annet politisk seminar og debatt, markering av at det er 20 år siden barnehageforliket ble inngått, samt at det er 30 år siden PBL ble stiftet.

Prisen Årets barnehageinspirator 2023 skal deles ut, og tradisjonen tro inviteres det til landsmøtemiddag der den musikalske komikeren Markus Neby står for underholdningen.

Nesten 270 påmeldte

Så langt er det kommet inn nesten 270 påmeldinger til landsmøtet. Av dem er det litt over 200 påmeldinger til fysisk deltakelse, mens resten vil delta digitalt.

PBL oppfordrer flest mulig av medlemsbarnehagene til å benytte seg av denne muligheten til å delta aktivt i medlemsdemokratiet.

Les mer og meld deg på