Flere navn klare foran lederkonferansen – årets program tar form

Flere navn klare foran lederkonferansen – årets program tar form

MOT-gründer Atle Vårvik og psykolog-paret Gitte og Thomas Nesset Midelfart. De kommer alle til Bodø for å møte ledere i PBLs medlemsbarnehager i september.

Publisert:

– Det er bare å glede seg. Årets program ser ut til å bli akkurat så bra som vi bare kan håpe på, sier arrangementsansvarlig Anne-Lise Grundstad Meby.

Årets lederkonferanse går av stabelen på Hotell Ramsalt i Bodø 1.-3. september. I tillegg til alle de faste postene, som lavvomiddag, utflukter, kåring av årets barnehage og festmiddag, vil det faglige programmet inneholde variert og relevant innhold for alle typer ledere i PBL-barnehager.

– Det vil være innhold som kan gjøre deg til en bedre leder for dine ansatte, og det vil være innhold som inspirerer deg til å tørre å gå egne veier i jobben med å utvikle kvalitet og mangfold i sektoren, sier Meby.

Les mer og meld deg på!

Fra før er John Petter Fagerhuag, Loveleen Rihel Brenna og Bertine Zetlitz presentert som foredragsholdere på konferansen.

Nå er to nye poster på programmet klare for offentliggjøring:

Fortsatt ledige rom på konferansehotellet

I fjor deltok mellom 250 og 300 barnehageledere på PBL Lederkonferanse. Arrangementsansvarlig Anne-Lise Grundstad Meby har et håp om at minst like mange kommer til årets arrangement.

– Vi trenger alle litt faglig påfyll iblant, og vi trenger alle å møte likesinnede. For barnehageledere finnes det ikke mange arenaer som denne. Derfor håper vi at flest mulig ser verdien av å komme til Bodø i et par dager, oppleve disse dagene i fellesskap, for så å reise tilbake til barnehagen litt klokere og litt mer inspirert enn da de dro, sier Anne-Lise Grundstad Meby.

Hun minner om at det fortsatt er mulig å sikre seg hotellrom på konferansehotellet, men at det er «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder.

– Derfor vil jeg anbefale de som har bestemt seg, for å melde seg på og sikre seg hotellrom allerede nå, sier Meby.

Les mer og meld deg på!