Tirsdag går fristen ut – husk å melde deg på til PBL Lederkonferanse

Arrangementsansvarlig i PBL, Anne-Lise Grundstad Meby, håper enda flere vil melde seg på til lederkonferansen.

Tirsdag går fristen ut – husk å melde deg på til PBL Lederkonferanse

Har du ikke meldt deg på til PBLs lederkonferanse i Bodø 3.-5. september? Da begynner det virkelig å haste.

Publisert:

Det er mindre enn tre uker til årets viktigste og hyggeligste happening for ledere i private barnehage.

Til årets lederkonferanse har PBL satt sammen et sterkt og variert program, både til ettertanke, inspirasjon og underholdning.

Les mer og meld deg på!

Faglig og sosial møteplass

Så langt er det kommet inn mer enn 250 påmeldinger. Men det er ennå plass til flere, og arrangementsansvarlig Anne-Lise Grundstad Meby håper å se nettopp deg i Bodø i starten av september.

– Lederkonferansen er viktig. Ikke bare faglig, men også som en sosial møteplass hvor barnehageledere kan knytte kontakter og dele felles gleder og bekymringer. Det har en større verdi enn man kanskje kan måle her og nå. Derfor ser vi at veldig mange av dem vi har på påmeldingslistene er folk som kommer tilbake år etter år, sier Anne-Lise Grundstad Meby.

Innholdsrike dager

Årets konferanse starter som vanlig søndag med utflukter til Kjerringøy, Saltstraumen og Elveparken, som deltakerne som ønsker det, melder seg på til utenom selve konferansepåmeldingen.

Søndag kveld blir det uformell middag i lavvo noen få minutter gange fra sentrumshotellene.

Og mellom konferansedagene mandag og tirsdag blir det mandag kveld festmiddag hvor blant annet kåringen av Årets barnehage 2023 skal finne sted.

Oppfordrer til å delta

Påmeldingsfristen går ut tirsdag 15. august.

– Fristen for å bestille hotell med PBL-avtale er gått ut, men vi vet at flere av hotellene i byen fortsatt har ledige rom for de aktuelle datoene. Derfor oppfordrer vi alle som har muligheten, til å melde seg på, sier arrangementsansvarlig i PBL, Anne-Lise Grundstad Meby.

Les mer og meld deg på!