PBL Lederkonferanse: Nærmer seg fullt på konferansehotellet

PBL Lederkonferanse: Nærmer seg fullt på konferansehotellet

Det nærmer seg allerede 200 påmeldte til høstens lederkonferanse. Ønsker du å sikre deg rom på konferansehotellet, bør du ikke vente for lenge med å melde deg på.

Publisert:

PBL Lederkonferanse er årets store møteplass for deg som er leder i en PBL-barnehage. Konferansen er for styrere/daglig ledere, pedagogisk ledere og eiere av PBLs medlemsbarnehager og går av stabelen på Quality Hotel Ramsalt i Bodø fra 4. til 6. september.

Få rom igjen

Så langt har nærmere 200 barnehageledere meldt seg på, og det begynner å fylles opp på konferansehotellet.

– Vi har ikke mer enn om lag 50 rom igjen på Quality Hotel Ramsalt og her er det først til mølla som gjelder. Så dersom du ønsker å sikre deg rom på konferansehotellet, er mitt råd å ikke vente for lenge med å melde deg på, sier administrerende direktør Jørn-Tommy Schjelderup.

Og understreker at selv om det skulle bli fullt på konferansehotellet, så finnes det flere gode alternativer. Både på Thon Hotel Nordlys og Skagen Hotel er det mange ledige rom.

Les mer om PBL Lederkonferanse 2022 og meld deg på.

Stor oppslutning

Han er glad for å se den enorme oppslutningen om årets lederkonferanse etter to år med pandemi og digital konferanse. At nærmere 200 har meldt seg på, betyr at halvparten av konferansen allerede er utsolgt.

– Vi var jo litt spente i forkant på hvordan barnehagene ville respondere på en fysisk konferanse, men påmeldingene viser at barnehagelederne er veldig klare for å treffes igjen. Vi gleder oss i alle fall stort til å treffe medlemmene igjen og vi kan by på et svært rikholdig og godt program knyttet opp mot ledelse i barnehagen. Jeg er helt sikker på at det blir både humor og alvor i salen disse to dagene, sier konstituert administrerende direktør i PBL, Jørn-Tommy Schjelderup.   

Innholdsrikt program

Roger Finjord åpner konferansen mandag morgen og her kan vi love en frisk start på dagen med mye humor og latter i salen. Videre ut over dagen blir det temaet ledelse både fra Jan Spurkeland, Anders Dysvik og Tanja Bø Uggerud, men vi har også satt av rom i programmet til presentasjon av helt ferske forskningsresultater fra stipendiat Tone Rove Nilsen om leken i barnehagen.  

Mandag kveld blir det festmiddag med underholdning av konferansier Dora Thorhallsdottir, og utdeling av prisen Årets barnehage 2022.

Tirsdag skal Dora Thorhallsdottir riste liv i publikum etter festmiddagen mandag kveld, før Elisabeth Staksrud skal snakke om små barn og nettbruk.
Det meste av programmet er med andre ord på plass, men siste foredrag er foreløpig ikke spikret. Dette på grunn av den pågående situasjonen i Europa, med krigen mellom Ukraina og Russland. Flere av PBLs medlemsbarnehager er direkte berørt, ved at de nå tar imot mange barn på flukt. Hvordan skal man best ivareta og hjelpe barn som har opplevd krigens grusomheter og flukten fra hjemlandet? PBL Lederkonferanse vil sette opp et aktuelt foredrag om tematikken. Dette vil være klar i løpet av våren.

Populære utflukter

I tillegg til stor pågang av rombestillinger på konferansehotellet, er det også mange påmeldte til utfluktene søndag. Spesielt Rib-turen til Saltstraumen og guidet tur til Kjerringøy er populære.

– Vi har dessverre begrenset antall plasser både til både Saltstraumen og Kjerringøy og her er det også først til mølla som gjelder, sier Schjelderup.