Opplev vill og vakker natur eller eventyrlig kultur på lederkonferansen

Opplev vill og vakker natur eller eventyrlig kultur på lederkonferansen

Bodø og Salten har turistattraksjoner i verdensklassen å by på. Hvorfor ikke benytte lederkonferansen til å oppleve råsterke naturkrefter i Saltstraumen eller eventyrlige Kjerringøy?

Publisert:

I samarbeid med turoperatøren Stella Polaris tilbyr vi deltakerne på PBL Lederkonferanse tre spennende utflukter for deg som kommer tidlig til Bodø søndag.

PBL Lederkonferanse 2022 arrangeres i Bodø 4. til 6. september. Målet med konferansen er at du som leder, enten du er daglig leder/styrer eller avdelingsleder, i en PBL-barnehage skal komme tilbake til barnehagen som en litt bedre og mer motivert leder i din barnehage.

Til lederkonferansen kommer blant annet Dora Thorallsdottir, Roger Finjord, Anders Dysvik og Lasse Gustavson for å motivere, inspirere og underholde. Og de skal gi deg som er leder i en PBL-barnehage ny kunnskap som du kan ta med deg tilbake til barnehagen, i arbeidet med å gjøre din barnehage enda litt bedre.

Se hele programmet og meld deg på

Men la deg også hente inspirasjon fra en av våre guidede turer i nærområdet? Bli med og opplev Nordlands vakre natur med oss!

Uforglemmelig tur til Kjerringøy

Den første turen, som også er ny av året, er guidet tur til vakre Kjerringøy. Halvøya som ligger fire mil nord for Bodø er kulissene for innspillingen av det populære TV2-programmet "Hver gang vi møtes" og innsillingen pågår akkuarat i tidsrommet lederkonferansen pågår. Kjerringøy er også en opplevelse med sine kritthvite strender, vakker natur men ikke minst en guidet omvisning på Kjerringøy gamle handelssted.

Turen starter fra Bodø klokken 12.15, så her er det en ypperlig mulighet for deg som ankommet Bodø tidlig søndag eller velger å bruke hele helgen i konferansebyen.

Her får du bli med på en tidsreise til Nord-Norges flotteste og et av landets best bevarte handelssted.

Kjerringøy gamle handelssted

Ved ankomst får du en guidet omvisning på Kjerringøy gamle handelssted som er et av landets viktigste kulturminner, blant annet kjent fra flere filminnspillinger basert på Knut Hamsuns romaner. Etter omvisningen blir det servert en nydelig fiskesuppe med brød før bussturen går tilbake til Bodø. Du blir fraktet direkte i buss til velkomstmiddagen i lavvo i Breivika som begynner klokken 19.30.

Les mer om Kjerringøy og se bilder

PS! Ønsker du å booke rom for helgen på ett av våre samarbeidshotell, så opplys at du er deltaker på lederkonferansen så får du gode priser. 

Byvandring i Bodø

En annen aktivitet som er ny av året er en guidet byvandring i sentrum.

Benytt muligheten til å bli bedre kjent med byen som er kåret til Europas kulturhovedstad i 2024 – som den første noensinne nord for Polarsirkelen. Turen starter utenfor Quality Hotel Ramsalt  klokken 15.00 hvor ferden først går til Hundholmen plass, hvor grunnlaget for Bodø ble lagt. På den rundt to timer lange spaserturen får du overvære blant annet flere av byens kjente skulpturer og fantastiske street art kunstverk. Dyktige guider fra Stella Polaris loser deg gjennom fortid, nåtid og ikke minst får du et spennende innblikk i fremtiden med blant annet besøk til flere av Bodøs nye arkitektoniske perler som har satt sitt preg på en fremtidsrettet moderne ny by.

RIB-tur til Saltstraumen

Opplev et av verdens underverker på nært hold!

Vi gjentar suksessen fra tidligere år med å tilby konferansedeltakerne en spektakulær RIB-tur til Saltstraumen - verdens sterkeste malstrøm.

Saltstraumen

En opplevelse som vil løfte deg både fysisk og mentalt. På turen forteller vi deg hvor vi kommer fra og hva vi lever av. Saltstraumen byr på storslåtte naturopplevelser, hvor tidevannet presser seg gjennom det smale sundet i voldsom fart og skaper de særegne virvlene i vannet. Kanskje ser vi havørna på jakt etter dagens middag, eller en nysgjerrig elg i vannkanten!

Vi utstyrer deg med en varm flytedress, redningsvest og briller, og har lue og votter tilgjengelig ved behov.

Turen er en opplevelse, ulikt alt annet du har opplevd, og hele reisen byr på vakker storslått natur. Her er det begrenset antall plasser. Tidligere år har det vært utsolgt med ventelister, så ikke vent med å bestille turen.

Les mer om RIB-turen og se videoer