Inviterer til nettverksdag – en fagsamling i regi av PBL Ledernettverk

PBL-leder Anne Lindboe og nettverksleder Anne Vikjord ønsker velkommen til Nettverksdag i regi av PBL Ledernettverk.

PBL-leder Anne Lindboe og nettverksleder Anne Vikjord ønsker velkommen til Nettverksdag i regi av PBL Ledernettverk.

Inviterer til nettverksdag – en fagsamling i regi av PBL Ledernettverk

– Vi opplever at dette er noe medlemsbarnehagene virkelig trenger og inviterer alle til Nettverksdagen, sier nettverksleder Anne Vikjord og PBL-leder Anne Lindboe.

Publisert:

– Det er veldig viktig at vi har et utvidet tilbud som dette til medlemmene våre, sier Anne Lindboe.

– Vi vet at mange ledere sitter alene med ansvaret og oppgavene ute i barnehagene, de trenger all den støtten de kan få i sin viktige jobb, fortsetter hun.

I flere år har PBL driftet ledernettverk. Ledernettverk gir leder inspirasjon, faglig påfyll og ikke minst et samhold. I en sektor i endring kan man ofte føle seg alene som barnehageleder. Da er det godt å ha noen likesinnede du kan kaste ball med, som står i de samme gleder og utfordringer som deg selv.

- Vi legger stor vekt på behovene til medlemmene i det enkelte nettverket. Det er helt avgjørende for utbytte av å delta i nettverk, forklarer Anne Vikjord.

I PBL Ledernettverk er deltagernes erfaringer og utfordringer i sentrum. Her legger deltakerne frem konkrete saker de ønsker hjelp til å løse. Eksterne foredragsholdere benyttes også på tema som nettverket ønsker å vite mer om.

– Det er en fin blanding av faglige tema, saker fra barnehagene som «casearbeid» og gode diskusjoner og sosialt samvær, fortelle Vikjord.

Inviterer til nettverksdag

Nå inviteres alle ledere i medlemsbarnehagene til Nettverksdagen.

– Dette blir ikke helt som et vanlig nettverk, men vi kommer til å holde antall deltakere på et lavt nivå, slik at det blir mer som et nettverk enn en konferanse, sier Vikjord og fortsetter:

I tillegg blir det flere faglige foredrag og panelsamtale med deltakere fra ledernettverk.

 Også får jeg lov å bidra også, skyter Lindboe inn. – Det gleder jeg meg masse til, det er noe eget ved å treffe medlemsbarnehagene i mindre grupper og få snakket med flere. Derfor håper jeg så mange som mulig kommer, avslutter hun.
Nettverksdagen er et rimelig arrangement proppfull av inspirasjon, faglig påfyll og gode møter med andre barnehageledere.

Les mer om Nettverksdagen og meld deg på!