«Å bry seg er også smittsomt» – bli med på nasjonal markering!

«Å bry seg er også smittsomt» – bli med på nasjonal markering!

I forbindelse med ettårsdagen for nedstengningen av landet inviteres barnehagene med på en felles nasjonal markering.

Oppdatering vedrørende levering av bestilte t-skjorter og buttons: PBL er kjent med at mange barnehager fortsatt ikke har mottatt bestilte varer. PBL er i kontakt med leverandør for å påse at alle barnehager får varene før 12. mars, som avtalt. Tilbakemeldingen vi i PBL har fått er at distribusjonen tilsier at mange barnehager mottar sine varer ila. 10. og 11. mars. Ta gjerne kontakt med oss på dersom noe er uklart. (Oppdatert: 10. mars kl. 10.00)

Under mottoet «Å bry seg er også smittsomt» kan Barnehage-Norge gi seg selv, og alle som i løpet av de siste månedene har lagt ned en ekstra stor innsats, en ekstra anerkjennelse.

Det er opprettet et eget Facebook-arrangement der alle som vil kan dele bilder, tekst og video fra markeringen i barnehagen. 

Delta på digital markering

Plakater

For å legge til rette for at alle barnehager kan ta del i en felles nasjonal markering, har PBL utarbeidet en logo og noe enkelt materiell som barnehagen kan velge å benytte seg av.

Her kan du laste ned ulike plakater som kan henges opp i barnehagen. 

«Å bry seg er også smittsomt» – nasjonal markering 12. mars!

Få laget t-skjorter eller annet materiell

Hvis barnehagen ønsker det, er det mulig å laste ned logo på denne siden, som så kan sendes til en lokal leverandør av reklameartikler. Eksempel på t-skjorter og buttons er også avbildet under. 

PBL hadde frem til 1. mars en mulighet for å ta imot bestillinger. Bestillingsskjema er nå stengt for å sikre at alle bestillingene når frem til barnehagene innen 12. mars. 

hvit.png
sort.png
gronn.png
blaa.png