«Å bry seg er også smittsomt» – bli med på nasjonal markering!

«Å bry seg er også smittsomt» – bli med på nasjonal markering!

I forbindelse med ettårsdagen for nedstengningen av landet inviteres barnehagene med på en felles nasjonal markering.

Under mottoet «Å bry seg er også smittsomt» kan Barnehage-Norge gi seg selv, og alle som i løpet av de siste månedene har lagt ned en ekstra stor innsats, en ekstra anerkjennelse.

12. mars er det ett år siden Norge stengte. Plutselig var folks hverdag snudd opp ned. Barnehagene stengte ned, men opprettholdt et tilbud til sårbare barn og barn av samfunnskritisk personell.

Barnehagene ble svært viktige for disse barna og familiene, og var også helt avgjørende for å holde sentrale samfunnsfunksjoner i gang. Dermed fikk enda flere enn før opp øynene for barnehagenes viktige rolle, både for barn, foreldre og samfunnet.

Men det har også krevd mye av mange. Ansatte i barnehagene har, i motsetning til mange andre, hatt trygghet for jobb og inntekt. Samtidig har mange strukket seg ekstra langt for å sikre et best mulig tilbud, godt smittevern og åpne barnehager.

De ansatte og barnehagene fortjener en stor takk for den innsatsen som er lagt ned.

Dette ønsker vi å markere – og vi håper at mange barnehager ønsker å ta del i denne markeringen!

Markeringen er kommet i stand etter initiativ fra pedagogisk medarbeider Terje Johansen i Norlandia Sten-Tærud kulturbarnehage. Johansen står bak Facebook-gruppen Barnehagehelter

Les mer om initiativet og bakgrunnen for markeringen her.

«Å bry seg er også smittsomt» – nasjonal markering 12. mars!

Materiell

For å legge til rette for at alle barnehager kan ta del i en felles nasjonal markering, har PBL utarbeidet en logo og noe enkelt materiell som barnehagen kan velge å benytte seg av. Noe kan barnehagen selv skrive ut i sin barnehage, noe annet kan barnehagen enten bestille fra en lokal leverandør eller gjennom skjemaet nedenfor.

Bestill materiell

Hvis barnehagen ønsker det, er det mulig å bestille t-skjorter og buttons i skjema under. Bestilling må gjøres innen torsdag 25. februar. Etter denne dato sendes bestilling samlet til leverandør, som så sender ut. PBL ettersender faktura. 

Priser pr. stk

  • T-skjorte: 75 kr eks. mva
  • Button: 10 kr eks. mva

I tillegg tilkommer frakt på 140 kr eks. mva pr. bestilling.

Bla til høyre for å se ulike t-skjortefarger (unisex)

hvit.png
sort.png
gronn.png
blaa.png

Bestill materiell til 12. mars