Spar penger og miljø med brukt mobil

Spar penger og miljø med brukt mobil

Det er viktigere enn noen gang å ta bærekraftige og økonomisk fornuftige valg, spesielt i barnehager hvor pengene ikke alltid strekker til.

PBLs samarbeidspartner Phonero har lansert et spennende alternativ som både gir lavere priser for kjøp av mobiler og som er bra for miljøet. Ved å velge litt brukte mobiler i Phoneros nettbutikk, tar man et miljøansvar samtidig som man sparer tusenlapper som heller kan brukes til bedre formål.

Mer bærekraftig

Ved å velge brukte mobiler fra Phonero, bidrar du til å redusere elektronisk avfall og dermed ditt miljøavtrykk.

Dette bidrar til å bevare naturressurser, redusere energiforbruket og utslippene forbundet med produksjon og transport av nye mobiler.

Lavere pris

I tillegg til de positive miljøeffektene, er brukte mobiler også en god måte å spare penger på. Tusenlappene som spares på å velge litt brukte mobiler, kan jo brukes på ting barna setter pris på, som pedagogisk materiell, leker, utstyr eller fasiliteter.

Mens en helt ny vanlig iPhone 14 koster kr 8 390,- og en helt ny iPhone 13 koster kr 7 430,-, betaler man følgende for litt brukte Smart Valg-mobiler fra Phonero:

  • Spar litt med en litt brukt iPhone 13 til 6 710,-
  • Spar mer med en litt brukt iPhone 12 til 5 110,-
  • Spar mye med en litt brukt iPhone 11 til 3 830,-

 

En litt brukt mobil med to års garanti

Alle Smart Valg-mobilene til Phonero har gått igjennom en grundig kvalitetssjekk, og alt fra kamera til fingeravtrykkleser og høyttaler er nøye kontrollert. Derfor gir Phonero også samme garanti som ved kjøp av helt ny mobiltelefon for å sikre at du blir fornøyd.

I tillegg varer mobilene lenge. Apple tilbyr oppdateringer til mobilene sine i rundt seks år etter lansering, og en iPhone 11 vil derfor kunne motta oppdateringer helt frem til 2025.

Fornøyde med Smart Valg-mobiler

Snømyra barnehage valgte litt brukte mobiltelefoner fra Phonero, og forteller dette:

«Litt brukte mobiltelefoner var perfekt for oss siden vi sparte penger sammenlignet med helt nye mobiler. Samtidig var det viktig at vi fikk gode mobiler vi kan bruke lenge. Vi ville ikke kjøpt brukt om det ikke ga oss en oppgradering i forhold til det vi hadde fra før.»

Se utvalget av litt brukte Smart Valg-mobiler

Les mer om medlemsfordelene du har med Phonero