Kraft til å endre – sammen

Kraft til å endre – sammen

PBL og Ishavskraft har samarbeidet i snart 25 år om å gi barnehager en gunstig strømavtale.

Ishavskraft AS er en av Norges største strømleverandører og har avtaler med privat- og bedriftskunder i hele landet. Klimakrisen gjør at vi må tenke nytt om strøm og endre forbruksmønsteret. Derfor tilbyr Ishavskraft også løsninger for å hjelpe bedrifter å imøtekomme nye krav. De kaller det kraft til å endre – sammen.

– Våre kunder skal være trygge på at de får gode produkter, ryddige avtaler og solid kundeservice. Vi har høy kompetanse, et hjerte som banker for miljøet og vi strekker oss langt for å gi den beste kundeopplevelsen, sier Tore Nilsen, salgssjef i Ishavskraft.

PBL Kraft – forutsigbarhet for barnehagen 

Ishavskraft tilbyr en gunstig strømavtale til medlemmer av PBL:

  • Spotpris med forvaltning + redusert påslag Les mer her 

I tillegg får kunder tilgang til vårt rapporteringssystem Online bedrift som gir full oversikt over:

  • Forbruk og effekt
  • Kostnader og faktura
  • Klimagassutslipp

Tilleggsprodukter fra Ishavskraft 
 
Energieffektivisering 

Energieffektivisering er et av de viktigste tiltakene for å løse utfordringene knyttet til miljø, forsyningssikkerhet og økonomi. Gjennom ulike tjenester hjelper Ishavskraft din bedrift til kostnadsbesparelser og miljøgevinst. Les mer her 

Smart elbillading 

Norge har mål om at alle nye personbiler og lette varebiler skal være nullutslippskjøretøy i 2025. For å møte morgendagens ladebehov, vil elbilladere dermed bli en nødvendighet på alle arbeidsplasser. Ishavskraft tilbyr brukervennlig og smart ladeinfrastruktur. 

Les mer her 

Solceller 

Solceller reduserer både energikostnadene og klimaavtrykk, og gir deg og din bedrift en god miljøprofil. Ishavskraft tilbyr skreddersydde løsninger med solceller og batterier til din bedrift. Les mer her 

Kundeservice: tlf. 08526 eller

Ønsker du å vite mer om medlemsfordelene dine i Ishavskraft?