80 nye barnehager velger PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste

80 nye barnehager velger PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste

Flere barnehager velger bedriftshelsetjenesten med spisskompetanse på barnehager.

− Vi er i starten av 2023, og med oss inn i det nye året har vi 80 nye barnehager som ønsker å benytte seg av vår bedriftshelsetjeneste. Barnehagene ser verdien av å ha en bedriftshelsetjeneste som er spesialist på blant annet sykefravær- og arbeidsmiljøutfordringene barnehagesektoren står i, sier salgssjef i PBL Mentor, Johnny Raanes.

Bedriftshelsetjenesten som kan barnehage

Det er mange bedriftshelsetjenester barnehagene kan velge mellom, så på spørsmål om hvorfor de skal velge PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste, er Raanes krystallklar:

− Vi er ikke bedriftshelsetjenesten for alle, vi er kun for barnehager. Vi kan barnehage. Bedriftshelsetjenesten vår vet at ansatte i barnehagene blant annet sliter med høyt sykefravær, høye emosjonelle krav og tidvis høyt lydnivå. De håndterer krevende situasjoner med barn og foreldre, og samtidig stilles det store krav til dokumentasjon.

Alt som er lovpålagt – og mye mer

PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste kan komme raskt på banen, forebygge og avdekke helseplager, sykdom og skade.

− Bedriftshelsetjenesten til PBL Mentor har bred erfaring med alle typer barnehager. Vi tilbyr en grunnpakke som dekker alt som er lovpålagt. I tillegg kan vi hjelpe med å kartlegge, tilrettelegge og kurse barnehagen om det er behov for ekstra støtte, sier Raanes.

PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste tilbyr tjenester innen beredskap, ergonomi, sykefravær, hygiene og smittevern, ruspolitikk, HMS, psykososialt arbeidsmiljø, lederveiledning og inneklima.

Les også: Vi er barnehagens ekspertbistand 

− Vi kan lage et skreddersydd opplegg tilpasset din barnehage sine behov, som skaper friskere ansatte og et enda bedre arbeidsmiljø.

Ønsker du bistand til å skape en sunn og trygg arbeidsplass i din barnehage?

Ta kontakt med PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste!