Konferanselokaler i Bodø

Konferanselokaler i Bodø

Med nærhet til flyplass, sentrum og byens hoteller!

PBL Konferansesenter leier ut lokaler i forskjellige størrelser til kurs, konferanser og møter.  Vi kan tilby et prisgunstig tilbud med høy kvalitet. Vi er løsningsorienterte og legger til rette for hver enkelt kunde.

Dagpakke med lunsjbuffet 450,- per person.

Dette inkluderer møteromsleie, lunsjbuffet, kaffe, te og frukt. Lunsjbuffet serveres i kantinen i PBL-huset. Se egen meny (nederst på siden) for tilbud på annen servering.

Alle møterommene er utstyrt med topp moderne AV-utstyr og trådløst nett er tilgjengelig.

Stor kommunal parkeringsplass i nærheten (nedenfor Fylkeshuset).

Lei møterom

Møteromsoversikt

Våre møterom

mote1.jpg
Lillevollen 1: Dette vårt mest fleksible møterom. Med amfi-oppsett rommer dette 100 personer. Med småbord er det plass til 40, hestesko rommer 36, mens klasserom-oppsett gir plass for 34 personer.
mote2.jpg
Lillevollen 2: Her er det plass til 30 personer ved bruk av småbord og 22 i hestesko.
mote3.jpg
Lillevollen 1 og 2: Sammenslått utgjør disse en større konferansesal som til sammen rommer 160 personer ved bruk av både amfi og kino-oppsett eller 140 i amfi og klasserom.
mote4.jpg
Andungen 1:Til venstre før døren er det en salong. Rommene kan enkelt skilles.

Parkering og adkomst

Det er en stor kommunal parkeringsplass i nærheten (nedenfor Fylkeshuset). Inngangen til PBL Konferansesenter finner du i Konrad Klausensvei 8, rett bak Thon-hotellet.

 

Send direkte fra møtet ditt

Ønsker du å sende din konferanse eller ditt møte direkte via internett eller ta videopptak? Ta kontakt med vår eksterne leverandør av webcast i Bodø, CompanyCast, på tlf. 401 92 099 eller