–Konferansesenteret til PBL er et godt sted å være

–Konferansesenteret til PBL er et godt sted å være

Våren 2018 banket overlege Lasse Djerv fra Nordlandssykehuset på dørene til PBL Konferansesenter, og siden har han vært stamgjest på huset.

Publisert:

– Jeg arbeider med veiledning og kurs for leger i regi av Helse Nord og Nordlandssykehuset. På veiledningskurset er det viktig for meg å ha møterom utenfor arbeidsplassen til kursdeltakerne, slik at jeg får de vekk fra jobben sin, personsøkere og rett i kursmodus. Derfor er det perfekt å bruke møterommene til PBL. Det er veldig gode rom og vi opplever ingen forstyrrelser rundt bygget av trafikk og lyder.

Gode relasjoner

For Lasse kjennes det bra å være et sted hvor møteromsverten vet hvem du er.

– Det er et godt sted å være, og veldig deilig at vi er blitt kjenninger på huset. Vi slipper å forholde oss til et nytt sted med nye folk. Jeg setter pris på den kontakten og relasjonen vi har med konferansesenteret. Spesielt når vi kjører det samme opplegget hver gang, og det er lett å komme til samme sted som vet hvordan vi ønsker det.

Fra menyen kan man bestille lunsjbuffet, påsmurt og pausemat.

– Jeg må skryte av kantinen til PBL. Det er hyggelige folk som jobber der og maten er skikkelig god. Om vi har kommet med noen ekstra ønsker, har det aldri vært noe problem. Samme gjelder konferanseverten, det er rett og slett en uproblematisk gjeng, sier Djerv og følger opp med:

– Noen ganger har kursdeltakere ønsket å sitte igjen litt etter tiden, prate om dagen og stille spørsmål, og jeg har aldri kjent på følelsen av at her må jeg skynde meg ut.

Går på skinner

På spørsmål om han savner noe, tøyser han litt med at det kan bli litt kaldt på vinteren og at litt ekstra twist ikke hadde vært så dumt.

– Alt går på skinner. Ting fungerer, fasilitetene er gode og er det noe som dukker opp er møteverten imøtekommende og hjelper til. Jeg kan ikke huske at noen av deltakerne har klaget på noe, vi er veldig fornøyde. Og, så må jeg bare si at PBL har de beste pennene i byen, jeg sniker alltid med meg noen på innerlommen for å ha på kontoret, avslutter Djerv og smiler lurt.

Neste møte på PBL konferansesenter?

Midt i byen, ikke langt fra flyplassen og hotellene finner du PBLs konferansesenter. Med våre tre møterom kan vi tilby alt fra mindre møter til større kurs eller konferanser med opptil 130 deltagere.

Les mer.