Dette er PBL-konsernet

Dette er PBL-konsernet

PBL ble stiftet av 72 private barnehager i 1993 og en ansatt. Siden den gang har vi vokst jevnt til over 2000 medlemsbarnehager og 150 medarbeidere i PBL-konsernet.

PBL historie startet med etableringen av interesse- og arbeidsgiverorganisasjonen i 1993.

Siden den gang har PBL vokst betydelig og konsernet består i dag også av datterselskapene PBL Mentor AS og PBL Regnskap AS, Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager og PBL Konferansesenter.

PBL-konsernet er også historien om en av de mest vellykkede reformene i Norge noensinne - barnehagereformen, som sikret alle barn i Norge rett til en barnehageplass. Mye takket være en storstilt utbygging av private barnehager fra begynnelsen av 2000-tallet. 

Bli bedre kjent med selskapene i PBL-konsernet

Våre kontor:  

Bodø

PBLs hovedkontor ligger plassert i Bodø sentrum, med ti minutters gåavstand til Bodø lufthavn. PBL har i alle år vært opptatt av å være en viktig bidragsyter for et bærekraftig miljø. Da det nye PBL-huset sto ferdig i 2013, var det ett av de mest miljøvennlige kontorbyggene nord for Trondheim med blant annet jordvarmeenergi. I 2021 ble vi også miljøfyrtårnsertifisert. 

Oslo

Vårt kontor i Oslo ligger også sentralt plassert i Rådhusgata 5b, om lag 7 minutter gange fra Oslo sentralstasjon og med kort vei til alle fasciliteter i sentrum. Her holder blant annet mange av våre ansatte i PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste til, i tillegg til deler av avdelingen for kommunikasjon og samfunnskontakt. Våre nyoppussede lokaler tilbyr også flere flotte møterom, både for internt og eksternt bruk.

Bergen

PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste har også kontor i Bergen hvor . Vårt kontor ligger i Fjøsangerveien ved bydel Fana.   

Stavanger

PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste er også lokalisert i Stavanger hvor en av våre ansatte har kontor.  

Se oversikt over alle våre ansatte