Dette er PBL-konsernet

Dette er PBL-konsernet

PBL ble stiftet av 72 private barnehager i 1993. I dag har vi om lag 1.905 medlemsbarnehager, og PBL-konsernet har i dag om lag 160 ansatte.

PBLs historie startet med etableringen av interesse- og arbeidsgiverorganisasjonen i 1993.

Siden den gang har PBL vokst betydelig, og konsernet består i dag også av datterselskapene PBL Mentor AS og PBL Regnskap AS og PBL Konferansesenter AS, i tillegg til PBL-huset AS.

Historien om PBL-konsernet er også nært knyttet til historien om en av de mest vellykkede velferdsreformene i Norge noensinne – barnehageforliket fra 2003, som sikret stor utbygging av sektoren slik at alle barn i Norge etter hvert fikk rett til en barnehageplass.

I løpet av de ti første årene etter barnehageforliket ble det etablert om lag 80.000 nye barnehageplasser, og i noen av de viktigste utbyggingsårene sto private etablerere for nesten to av tre nye plasser.

Bli bedre kjent med selskapene i PBL-konsernet

Våre kontor:  

Bodø

PBLs hovedkontor ligger plassert i Bodø sentrum, ti minutters gange fra Bodø lufthavn og fem minutters gange fra Glasshuset i Storgata. PBL har i alle år vært opptatt av å være en viktig bidragsyter for et bærekraftig miljø. Da det nye PBL-huset sto ferdig i 2013, var det ett av de mest miljøvennlige kontorbyggene nord for Trondheim med blant annet jordvarmeenergi.

Oslo

Vårt kontor i Oslo ligger også sentralt plassert i Rådhusgata 5b, om lag syv minutters gange fra Oslo sentralstasjon og med kort vei til alle fasiliteter i sentrum. Her holder blant annet mange av våre ansatte i PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste til, i tillegg til deler av avdelingen for kommunikasjon og samfunnskontakt. Våre lokaler inneholder også flotte møterom, både for internt og eksternt bruk.

Bergen

PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste har også kontor i Bergen. Vårt kontor ligger i Strandgaten 14.   

Stavanger

PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste er også lokalisert i Stavanger hvor en av våre ansatte har kontor.  

Se oversikt over alle våre ansatte