Meld deg på PBL Regnskaps nyhetsbrev

Meld deg på PBL Regnskaps nyhetsbrev

Hvilke grep kan vi ta for å bedre barnehagens økonomi? Hvordan sikrer jeg meg alle refusjonene vi har krav på fra NAV og kommunen? Meld deg på nyhetsbrevet til PBL Regnskap – og få svar på spørsmål du har om barnehagens økonomi.

Meld deg på nyhetsbrevet til PBL Regnskap

Er du allerede kunde av PBL Regnskap får du nyhetsbrevet automatisk.

− En gang i måneden kommer vi med relevant fagstoff som skal hjelpe din barnehage å få bedre kontroll på økonomien. Vi publiserer aktuelle temaer om smått og stort i kortfattede videosnutter, som er ment øke kompetansen og gi verdi til barnehagene, sier produkt- og kundeleder i PBL Regnskap, Susan Barstrand.

Jeg føler en stor trygghet med å ha de bransjespesifikke kunnskapene til PBL Regnskap i ryggen. Gode system og rådgivning gir færre bekymringer rundt økonomien, og jeg får frigjort tid til andre arbeidsoppgaver.
daglig leder Ingvild Vevle Chyba i Nøtteliten barnehage.

For PBL er det en glede å kunne dele sin opparbeidede kompetanse på denne måten.

− Vi mener det er viktig at barnehager får den støtten de trenger, spesielt i en tid hvor store deler av bransjen sliter med uforutsigbar økonomi. Hvis vår kunnskap, våre tips og råd kan hjelpe enkeltbarnehager eller gjøre barnehager oppmerksomme på mulige forbedringer, er det like mye i vår interesse. PBL eksisterer for å bidra til å øke kvaliteten og verdiskapningen i medlemsbarnehagene. Dette er hele grunntanken med organisasjonen, og det gjelder også for PBL Regnskap, avslutter Barstrand.

Ønsker du å få tilsendt tips og råd om barnehagens regnskap og økonomi?

Meld deg på nyhetsbrevet til PBL Regnskap

I det første nyhetsbrevet du mottar får du tilgang til et digitalt regnskapskurs helt kostnadsfritt!