Webinar: Kom i gang med PBL Mentor HMS for ansatte

Webinar: Kom i gang med PBL Mentor HMS for ansatte

PBL Mentor HMS er et nettbasert HMS-system som gjør det enkelt for deg å ta del i HMS-arbeidet.

Pris

Gratis

Målgruppe

Ansatte i barnehage og skole

Vi merker det er økt engasjement i PBL Mentor HMS for tiden så vi inviterer til webinar for ansatte i barnehager og skoler.

På webinaret går vi gjennom:

  • Melde avvik
  • Utføre sjekkliste
  • HMS-håndboken
  • Beredskapskort
  • Risikovurdering


Du kan delta på kurset fra kontoret eller hjemmefra, det eneste du trenger er tilgang til PC og internett. Hvis det er flere som skal delta og sitte foran samme pc trenger dere kun å melde på én deltaker.


Du får tilsendt en e-post med link til webinaret på kursdagen. For å delta klikker du på linken, du trenger ikke laste ned program i forkant. Vi vil være tilgjengelig for spørsmål på chat underveis og etter webinaret er avsluttet.


Vårt mål med webinaret er at barnehagen blir enda tryggere og bedre. Derfor håper vi at flest mulig deltar på webinaret og tar del i HMS-arbeidet og bruken av PBL Mentor HMS.


Har du spørsmål om webinaret – ta gjerne kontakt med oss!

Kursholder

Marianne Amundsen

Marianne er utdannet ergoterapeut med videreutdanning i HMS-arbeid, og hun er godt kjent med HMS-arbeid i barnehager gjennom tidligere arbeid i PBL Bedriftshelsetjeneste og nå PBL Mentor. Marianne har vært med på å bygge opp systemet PBL Mentor HMS og kjenner løsningen svært godt.