Gratis webinar - PBL Mentor HMS

Gratis webinar - PBL Mentor HMS

Alle barnehager er pålagt å ha et internkontrollsystem. PBL Mentor HMS er et nettbasert styringssystem for HMS- og personaloppfølging, som ivaretar barnehagens krav til internkontroll for både barn og ansatte.

Pris

Dette kurset er gratis for PBL Mentor HMS-kunder.

Målgruppe

Ledere og HMS-ansvarlige/verneombud

På dette nettbaserte kurset vil du få en innføring i systemet og hvordan du tar i bruk de ulike funksjonalitetene. Du kan delta på kurset fra kontoret ditt eller hjemmefra, såfremt du har tilgang på pc og internett. Hvis dere er flere som skal delta og skal sitte foran samme pc trenger dere kun å melde på en deltaker.

Du får tilsendten e-post med link på kursdagen. Du klikker på linken for å bli koblet opp. Det er enkelt å delta og du trenger ikke laste ned program i forkant. Du vil få mulighet underveis å stille spørsmål gjennom en brukervennlig chat-funksjon og du får fortløpende svar. Kursholder vil også være tilgjengelig for spørsmål på chat etter avsluttet kurs. Webinaret vil omhandle alt du trenger å vite for å komme i gang med PBL Mentor HMS i barnehagen.

Foredragsholdere

Trine Holmvåg

Trine er utdannet sykepleier, og har jobbet både i PBL Bedriftshelsetjeneste og i PBL Mentor med veiledning av barnehageledere innenfor HMS-arbeid. Trine har vært med på bygge opp systemet PBL Mentor, og kjenner løsningen svært godt.

Marianne Amundsen

Marianne er utdannet ergoterapeut med videreutdanning i HMS-arbeid, og hun er godt kjent med HMS-arbeid i barnehager gjennom tidligere arbeid i PBL Bedriftshelsetjeneste og nå PBL Mentor. Marianne har vært med på å bygge opp systemet PBL Mentor HMS og kjenner løsningen svært godt.