Naturpilot-kurs: Medvirkning og mestring i et inkluderende leke- og læringsmiljø.

Naturpilot-kurs: Medvirkning og mestring i et inkluderende leke- og læringsmiljø.

Trenger du tips til å få et mer inkluderende leke- og læringsmiljø ute i barnehagen og når dere er på tur? Vil du ha økt kunnskap om hvordan progresjon og barns medvirkning kan bidra til økt mestring og et mer inspirerende leke- og læringsmiljø? Da er dette kurset for deg!

Pris

790 kroner

Målgruppe

Styrere, pedagogiske ledere, barnehagelærere, fagarbeidere og assistenter i barnehagen.

Naturen representerer et eldorado for lek og læring, og er en naturlig arena for barns medvirkning. Leke- og læringspotensialet øker med nærværende voksne som kan bidra til forskertrang, undring og fellesopplevelser.
Dette kurset vil bevisstgjøre deg på hvilke muligheter naturen kan ha for å fremme et godt og inkluderende leke- og læringsmiljø. Samtidig vil du få gode tips til hvordan du kan legges til rette for progresjon og mestring i lek og aktivitet.

Vi ser også på hvordan uteområdet i og utenfor barnehagens område med enkle grep kan bli bli et inspirerende og godt leke- og læringsmiljø.

Målet er at kurset skal gi økt bevissthet om hvordan miljøet barna ferdes i kan brukes som verktøy for å skape et inkluderende og inspirerende leke- og læringsmiljø.

Kursholder

Hanne Mette Kristiansen Vindvik

Hanne er utdannet barnehagelærer og har jobbet i forskjellige barnehager siden 1995. Hun har erfaring som assistent, barnehagelærer, pedagogisk leder og styrer. De siste 13 årene har hun eid en friluftsbarnehage. Hanne har tilleggsutdanning innen veiledning og er i gang med en master i folkehelsearbeid med tverrfaglig profil ved Universitetet i Nordland. Hanne er opptatt av at barn skal ha en helsefremmende hverdag i barnehagen med mulighet til å oppleve naturen som leke- og læringsarena.