Gratis webinar: nye funksjoner i PBL Mentor HMS

Gratis webinar: nye funksjoner i PBL Mentor HMS

Torsdag 2. mai kl. 12.00 holder vår produkteier Marianne Amundsen et gratis webinar om fire nye funksjoner i PBL Mentor HMS.

Pris

Gratis

Målgruppe

Administrator og redaktør

Webinaret varer i 30 minutter og vil være aktuelt for deg som har rollen administrator eller redaktør. Du kan delta fra hvilken som helst pc, mobiltelefon eller nettbrett.

Når du melder deg på vil du motta en registreringslenke som du klikker deg inn på for å se webinaret torsdag 2. mai. Du trenger ikke laste ned et program på forhånd.

Hva er de nye funksjonene?

  • Nå kan du merke om rutinen gjelder HMS-krav for barn, ansatte eller begge

Den nye funksjonen gjør det enklere å finne frem til aktuelle rutiner ved for eksempel et tilsyn.

  •  Enklere å be om ny lesestatus

Når du redigerer en rutine er det nå enklere å be om nye lesebekreftelse på rutinene.  Boksen for avhuking er flyttet og gjort større. 

  •  Godta oppdateringer fra PBL Mentor.

Vi ser at oppdateringer fra oss i PBL Mentor noen ganger kan hope seg opp dersom du ikke tar fortløpende stilling til dem. Vi har derfor laget en «godta alle»-funksjon som gjør det mulig å ta stilling til alle i en omgang.

  •  Informasjon om oppdateringer på forsiden

Oppdateringer fra oss ble tidligere varslet i en banner øverst på forsiden. Vi har nå samlet all informasjon under flisen «Oppdateringer» på forsiden. Her legger vi også ut informasjon om nye rutiner, sjekklister og beredskapskort i malbiblioteket – følg med!

Fagartikler er flyttet inn på produktsiden vår pblmentor.no og publiseres også gjennom vår Facebook-kanal.

 

For mer informasjon og veiledning, meld deg på vårt webinar eller se vår supportside.

Kursholder

Marianne Amundsen

Marianne er utdannet ergoterapeut med videreutdanning i HMS-arbeid, og hun er godt kjent med HMS-arbeid i barnehager gjennom tidligere arbeid i PBL Bedriftshelsetjeneste og nå PBL Mentor. Marianne har vært med på å bygge opp systemet PBL Mentor HMS og kjenner løsningen svært godt.