Nå må du registrere lønnsdata

Nå må du registrere lønnsdata

Det er viktig at alle barnehager  sender inn lønnstallene, slik at PBL kan få et så korrekt bilde som mulig av lønnsutviklingen i medlemsbarnehagene.

Publisert:

Torsdag 15. november åpnet registreringen av lønnsdata for alle ansatte i PBLs medlemsbarnehager. I mange år var det frivillig å levere lønnsdata til PBL, men landsmøtet vedtok i mai 2015 at samtlige barnehager er forpliktet til å sende inn lønnsdata - i år med frist 21. desember.   

– God og nøyaktig lønnsdata er meget viktig i forbindelse med lønnsoppgjøret våren 2019. Det vil bidra til mer effektive forhandlinger og ikke minst gjøre det langt enklere å beregne de økonomiske konsekvensene oppgjøret har for barnehagene, sier Lena Johnsen (bildet) ved samfunnsøkonomisk avdeling i PBL.

Registrer lønnsdata her (krever innlogging).

Brutto lønn i november

Registreringen åpner 15. november og varer til 21. desember. Det er brutto lønn for alle ansatte i PBL-barnehagene i november måned du skal registrere.

Registreringen gjør du etter å ha logget deg på med barnehagens brukernavn og passord. Brukernavnet er barnehagens medlemsnummer, mens passordet er det samme som du brukte på gamle pbl.no.

Husker du ikke passordet? Send en e-post til og be om nytt passord. Husk å oppgi medlemsnummeret ditt!

Dersom du har lønnsdataene fra din barnehage lett tilgjengelig, vil selve registreringen ta om lag ett minutt per ansatt.

Alle medlemsbarnehagene som skal sende inn lønnsdata, vil få en e-post fra PBL med nærmere informasjon om registreringen 15. november.

Lønnskunder i PBL Regnskap og konsern

To grupper medlemsbarnehager behandles særskilt og trenger ikke registrere lønnsdata selv.

Den ene er barnehager som er lønnskunde hos PBL Regnskap. PBL importerer selv inn data fra disse barnehagene.

I tillegg har større konsern blant PBL-medlemmene fått mulighet til å sende inn lønnsdata samlet for alle barnehagene, noe flere aktører har takket ja til.

– Med unntak av disse to gruppene er det svært viktig at alle barnehagene som mottar e-post om lønnsregistrering fra oss torsdag 15. november, går inn og registrerer dataene på pbl.no, understreker Johnsen.

Registrer lønnsdata her (krever innlogging).

Ta eventuelt kontakt med  i samfunnsøkonomisk avdeling i PBL for å avtale annen elektronisk overlevering av lønnsdata.

Har du spørsmål om lønnskartleggingen? Jeg hjelper deg gjerne

Lena Johnsen

økonomi- og statistikkanalytiker

Avdeling: Samfunnsøkonomisk avdeling

Tlf:
75 55 37 47 / Mobil: 990 31 212
E-post: