Utvidet frist for bestilling av t-skjorter til nasjonal barnehagemarkering

Fristen for å bestille materiell fra PBL går ut mandag 1. mars klokken 08.00. Både t-skjortene og jakkemerkene finnes i flere farger og varianter. Komplett utvalg finner du på siden https://www.pbl.no/sider/bry-seg/.

Utvidet frist for bestilling av t-skjorter til nasjonal barnehagemarkering

Mange hundre barnehager har allerede meldt ifra om at de vil delta på markeringen «Å bry seg er også smittsomt» 12. mars. For barnehager som ønsker å bestille materiell fra PBL, er fristen i ferd med å gå ut.

Publisert:

På ettårsdagen for nedstengingen av Norge går det mot stor markering av innsatsen i Barnehage-Norge under pandemien.

Markeringen blir arrangert av PBL etter initiativ fra pedagogisk medarbeider Terje Johansen i Sten-Tærud kulturbarnehage.

Bestill materiell

Stor interesse

Både private og kommunale barnehager blir oppfordret til å delta på markeringen som handler om omsorg og om å bry seg om hverandre, slik barnehagene og de ansatte der har vært en av eksponentene for i løpet av det siste året.

Allerede har godt over 500 barnehager rapportert at de ønsker å delta. Mange av dem har i den forbindelse bestilt materiell fra PBL.

Frist mandag kl. 08.00

Torsdag morgen hadde PBL fått bestillinger fra barnehager landet rundt på nærmere 4.500 t-skjorter og 5.000 jakkemerker (buttons).

For at PBLs leverandør av materiell skal kunne garantere at utstyret kommer frem i tide, hadde vi opprinnelig satt bestillingsfristen til torsdag 25. februar.

For å gi enda flere muligheter til å være med, er fristen nå utvidet til mandag 1. mars klokken 08.00.

Derfor oppfordrer vi barnehager som ønsker slikt materiell om snarest å sende inn bestilling via skjemaet dere finner på denne siden.

Også mulig å bestille fra andre

Barnehager som ønsker materiell, men som gjerne vil ha dette fra andre leverandører, for eksempel lokalt, kan laste ned logoer på den samme siden og sende dette til sin leverandør.

For slike bestillinger, vil barnehagen måtte sjekke med sin leverandør om frister og øvrige betingelser.