PBL lanserer Medlemskvarteret – med månedlig rådgivning om aktuelle problemstillinger

PBLs rådgivere og advokater gir nyttig informasjon og rådgivning på Medlemskvarteret.

PBL lanserer Medlemskvarteret – med månedlig rådgivning om aktuelle problemstillinger

Har du tid til å sette av et kvarter i måneden til påfyll av relevant kunnskap om barnehagedrift og arbeidsgiverrollen? Da kan Medlemskvarteret til PBL være tingen for deg.

Publisert:

Fra før tilbyr PBL en rekke kurs, både fysiske og digitale, om alt fra HMS og til økonomi. Men mange medlemsbarnehager har ikke ofte nok tid og muligheter til å benytte seg av denne muligheten til å holde seg oppdatert.

– I en hektisk hverdag skorter det oftest mer på tid enn lyst når det gjelder å søke mer kunnskap. Derfor ønsker vi å tilby medlemsbarnehagene en arena for faglig påfyll, men i en så kompakt form at flest mulig skal ha anledning til å delta, sier administrerende direktør Jørn-Tommy Schjelderup i PBL.

Siste torsdag hver måned

Derfor lanserer PBL nå Medlemskvarteret, en serie med korte møter på Teams. I disse digitale møtene vil PBLs rådgivere og advokater gi nyttig informasjon og rådgivning om aktuelle problemstillinger knyttet til drift av barnehager og rollen som arbeidsgiver.

Møtene vil skje siste torsdag i hver måned mellom klokken 10.00 og 10.15.

Det er gratis for medlemsbarnehagene å delta.

Åpner med telling av barn

I det første Medlemskvarteret vil advokat Hans-Are Nyheim snakke om telling og rapportering av barn i barnehagen.

– Her vil det handle om alt fra hvilke vilkår som gjelder for å kunne rapportere barn og ha krav på tilskudd, til hva som gjelder ved bytte av barnehage og om familien må ta barnehageplassen i bruk fra første dag for at barnehagen skal ha krav på tilskudd, sier Hans-Are Nyheim.

Meld deg på her

For å bli med på Medlemskvarteret, trenger du ikke gjøre annet enn å melde deg på gjennom dette skjemaet.

Meld deg på Medlemskvarteret

Når du har sendt inn skjemaet, vil PBL sende deg en innkalling til møteserien på e-post, slik at du legger Medlemskvarteret inn i din kalender.

– Vi kommer til å velge temaer som vi får mange spørsmål fra medlemsbarnehagene om. Og så vil vi prøve å være aktuelle, slik at temaene i størst mulig grad er noe som opptar mange barnehager der og da. Så send oss gjerne innspill om hva dere ønsker at vi skal ta opp, sier Jørn-Tommy Schjelderup.