Innkalling til PBL Landsmøte er sendt ut

Styreleder Eirik Husby - her fotografert under PBLs landsmøte i 2021.

Innkalling til PBL Landsmøte er sendt ut

Tirsdag 7. mars har PBL sendt ut e-post til eiere av medlemsbarnehagene med innkalling til årets landsmøte. Styret oppfordrer medlemmene til å benytte denne sjansen til å bidra til et levende medlemsdemokrati.

Publisert:

PBL Landsmøte arrangeres på Scandic Oslo Airport på Gardermoen 8. og 9. mai 2023. 

Landsmøtet er PBLs øverste organ. Her bestemmer du som representerer en eller flere medlemsbarnehager hva PBL skal jobbe med og for de neste to årene.

På landsmøtet i 2023 vil også PBLs 30-årsjubileum bli markert. I tillegg vil det for første gang være mulig å delta enten fysisk eller digitalt.

PBLs vedtekter sier at innkallingen skal sendes ut til eierne/eierstyrene i medlemsbarnehagene minst to måneder før landsmøtet.

Innkallingen gikk derfor ut på e-post tirsdag 7. mars.

I denne e-posten ble også fullmaktsskjema vedlagt. Gjennom å bruke dette, kan barnehager som ikke selv skal delta, i tråd med vedtektene, velge å la seg representere av en annen.

Påmelding fysisk deltakelse

Påmelding digital deltakelse

Styreleder Eirik Husby minner om at landsmøtet er medlemsbarnehagenes fremste arena for å påvirke arbeidet som PBL gjør til beste for barnehagene og sektoren.

– Derfor håper vi så mange som mulig benytter seg av anledningen til å delta. Aller helst vil vi se så mange som mulig av dere på Gardermoen, men i år legger vi også til rette for fullverdig digital deltakelse – med tale-, forslags- og stemmerett – for dem som ikke har muligheten til å reise, sier Eirik Husby.  

Så langt er nærmere 190 deltakere påmeldt til landsmøtet. Det er flere enn på tilsvarende tidspunkt foran de foregående landsmøtene. Dette gleder styret.

– Men det er fortsatt plass til mange flere, legger Eirik Husby til.

Les mer om landsmøtet, påmelding, overnatting og innhold her.