Alt klart for PBLs landsmøte

Klar for landsmøte. Styreleder Eirik Husby er sammen med resten av styret klare for landsmøtet som starter mandag morgen på Gardermoen.

Alt klart for PBLs landsmøte

Mandag er det klart for PBLs landsmøte på Gardermoen. I dag gjøres de siste forberedelsene og styreleder Eirik Husby gleder seg til å møte mange av PBLs medlemmer.

Publisert:

Søndag ettermiddag er styret i PBL, sammen med deler av administrasjonen, samlet på landsmøtehotellet på Gardermoen. Her gjøres de siste forberedelsene før det braker løs med landsmøtet mandag morgen.

 Landsmøtet er en utrolig viktig og artig arena å være på. Jeg og resten av styret gleder oss til å møte representanter for så mange av våre medlemsbarnehager. Sammen skal vi ha gode diskusjoner og fatte viktige vedtak som skal bidra til å gjøre medlemmene og PBL enda bedre, sier styreleder Eirik Husby dagen før han åpner landsmøtet.

Det er påmeldt nærmere 300 delegater og observatører til landsmøtet som finner sted på Thon Hotel Oslo Airport 27. og 28. mai.

Landsmøtet starter med et miniseminar om finansiering med påfølgende politisk debatt mandag klokken 10, før selve landsmøtet konstitueres etter lunsj klokken 12.30.

Også tirsdag starter med minseminar om vold og overgrep mot barn, med påfølgende debatt.

Begge miniseminarene kan du følge via stream på vår Facebook-side. 

Se hele programmet og les alt du trenger å vite om landsmøtet.