Se Harald Rønnebergs hilsning foran lederkonferansen – og bli med i trekningen av gratis deltakerbillett

En entusiastisk Harald Rønneberg gir tydelig uttrykk for at han gleder seg til å møte hundrevis av barnehagefolk i Bodø under PBL Lederkonferanse i september. Se videoen lenger ned i artikkelen.

Se Harald Rønnebergs hilsning foran lederkonferansen – og bli med i trekningen av gratis deltakerbillett

«Målet mitt er at det skal bli den beste kvelden i PBL sin historie!» Det sier tv-profilen Harald Rønneberg som både stiller som foredragsholder og toastmaster på PBL Lederkonferanse 2024. Melder du deg på senest 17. mai, er du med i trekningen om å få deltakerbilletten gratis.

Publisert:

Programmet til årets lederkonferanse i Bodø 1.-3. september er nå klart.

For de som deltar vil det vil bli mye både til ettertanke, inspirasjon og glede. Og en som bidrar med alt på én gang, er Harald Rønneberg.

Den kjente tv-profilen skal både holde åpningsforedraget på konferansen og være toastmaster på festmiddagen om kvelden mandag 2. september.

I videoen under kan du se hvilke forventninger den entusiastiske og sprudlende programlederen har til oppholdet.

 

Les mer og meld deg på!

Kjent og kjært – og noe nytt

Lederkonferansen får hvert år svært gode tilbakemelding fra deltakerne.

– Derfor må vi balansere behovet for fornyelse med hensynet til å gi deltakerne mer av det vi vet de setter pris på, sier arrangementsansvarlig Anne-Lise Grundstad Meby i PBL.

Faste poster som søndagens velkomstmiddag i lavvo, festmiddag med god underholdning mandag kveld og et variert og sterkt konferanseprogram er derfor viktig å opprettholde.

Så vil det også bli noe nytt, ikke minst med tanke på tilbudet om utflukter for dem som kommer til Bodø tidlig på søndag 1. september.

– Her har vi både noen kjente favoritter og noen helt nye tilbud, sier Anne-Lise Grundstad Meby og oppfordrer deltakere til å finne en utflukt her.

Trekning av gratisbillett

Lederkonferansen er fortsatt noen måneder unna, men for dem som har bestemt seg for å delta, er det ingen grunn til å vente med å melde seg på.

Anne-Lise Grundstad Meby minner om at de som er påmeldt senest 17. mai vil bli med i en trekning om å få deltakerbilletten gratis.

– Vi har fått inn om lag 200 påmeldinger allerede, men det er fortsatt plass til mange flere, sier hun.

Variert program

Årets konferanseprogram på Quality Hotel Ramsalt bør inneholde mye for enhver smak. Følgende foredragsholdere har takket ja til å delta:

  • Harald Rønneberg: Det er begrensa hvor dritt det kan gå
  • Loveleen Rihel Brenna: Mangfoldskompetanse – det nye gullet
  • John Petter Fagerhaug: Endring – fryd eller frykt?
  • Atle Vårvik: Motets kraft
  • Kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun
  • Thomas og Gitte Nesset Midelfart: Kjære leder. Slik får du det beste ut av de fleste
  • Bertine Zetlitz: Min kreativitet

Les mer og meld deg på!