Lederkonferansen er i hundre: Bli med, du også!

PBL Lederkonferanse 2023 samlet mellom 250 og 300 barnehageledere fra hele landet. PBL håper på like gode tall og like gode opplevelser i år.

Lederkonferansen er i hundre: Bli med, du også!

Tidlig denne uken bikket årets lederkonferanse 100 påmeldte deltakere. Arrangementsansvarlig Anne-Lise Grundstad Meby oppfordrer flere til å melde seg på allerede nå – og samtidig se nærmere på om noen av de spennende utfluktene kan være aktuelle å delta på.

Publisert:

Både for PBL-administrasjonen og for mange barnehageledere er lederkonferansen et av årets høydepunkter.

– Tilbakemeldingene vi får hvert år tyder på at det er et stort behov for en faglig og sosial møteplass som denne. Og for oss som jobber i PBL er det hvert år veldig hyggelig å kunne ta imot flere hundre av dem som hver dag gjør en stor forskjell både for barna og for de andre ansatte i barnehagene, sier arrangementsansvarlig Anne-Lise Grundstad Meby.

Sterkt program

Programmet til PBL Lederkonferanse, som arrangeres i Bodø fra søndag 1. til tirsdag 3. september, begynner nå å ta form. Fra før er følgende punkter på programmet gjort kjent:

Anne-Lise Grundstad Meby sier at flere spennende foredragsholdere på det nærmeste er klare og at disse vil bli presentert etter hvert som alle formaliteter er på plass.

Gode opplevelser

I tillegg inneholder lederkonferansen som alltid en velkomstmiddag i lavvo, en festmiddag med utdeling av prisen «Årets barnehage» og et utvalg av utflukter for dem som kommer tidlig til Bodø.

– Vi har veldig lyst til å vise frem noe av det som Bodø har å by på og til å gi deltakerne gode opplevelser. Så vi anbefaler alle som kommer litt tidlig på søndag til å melde seg på en av utfluktene, sier Anne-Lise Grundstad Meby.

På årets søndags-program står følgende:

Rampen Via Ferrata

Rampen Via Ferrata tilbyr fantastiske klatreruter som tar deg med på en opplevelsesrik reise opp fjellet. Velg mellom to klatreruter, Vikingveggen og Sølvskatten, som begge byr på enestående utsikt og morsom klatring, - hver med sine særegne utfordringer.

Ta del i en trygg og engasjerende aktivitet som passer for alle!

Bestefarvarden og Rampentrappa

Dersom du synes Via Ferrata blir hakket for heftig, men likevel ønsker deg utsikt og en «mini» topptur, er Bestefarvarden og Rampentrappa et flott alternativ.

Bestefarvarden er et lite, men majestetisk fjell ligger som en skjult perle i Bodø kommune. Med sin imponerende utsikt og storslåtte omgivelser er det en naturskatt som bør oppleves av alle besøkende.

Miessi – opplev samisk kultur og tamme reinsdyr på nært hold

Anne Margaretha Oskal i Saltfjell Samí Adventure inviterer til samisk ettermiddag med joik, reinsdyr og historiefortelling. Reinsdyrene Olaf og Engel er allerede på plass i utkanten av Bodø, og er klare for besøk av lederkonferansedeltakerne i flotte, idylliske omgivelser ved Nordland Kultursenter.

RIB-tur til Saltstraumen

 

Bli med på Bodøs råeste naturopplevelse! Kom tett innpå Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm, på denne guidede RIB-turen. Bodø har også verdens største bestand av havørn, og det vil være gode muligheter for å få oppleve ørn på nært hold.  

Hvis du har meldt deg på til lederkonferansen, men ikke noen av utfluktene er det ikke for sent. Send en e-post til , og så ordner vi plass til deg.

Les mer og meld deg på