Harald Rønneberg skal inspirere og underholde på lederkonferansen

«Det er begrensa hvor dritt det kan gå», heter foredraget Harald Rønneberg skal holde under årets lederkonferanse. Gjennom å ta utgangspunkt i egne erfaringer, ønsker han å inspirere publikum til å ta sjanser, gjøre sitt beste og få frem teamfølelsen.

Harald Rønneberg skal inspirere og underholde på lederkonferansen

Harald Rønneberg er en av landets aller fremste og blideste tv-personligheter. I september kommer han til PBL Lederkonferanse, både for å holde foredrag og for å underholde konferansedeltakerne under den tradisjonsrike festmiddagen.

Publisert:

Gjennom mer enn 20 år på tv har Harald Rønneberg vært nærmest en garantist for godt humør i de tusen hjem.

Når han kommer til PBL Lederkonferanse i Bodø i september, tør vi slenge på en lattergaranti.

– Ikke bare skal han holde et morsomt og inspirerende foredrag. Han har også takket ja til å være toastmaster og stå for underholdningen under festmiddagen. Det er ikke helt godt å vite hva han kan finne på; Men det er all grunn til å glede seg, sier arrangementsansvarlig Anne-Lise Grundstad Meby i PBL.

Les mer og meld deg på!

Begeistrer og inspirerer

Harald Rønneberg ble for alvor kjent for et stort publikum da han sammen med Thomas Numme var programleder for den aller første sesongen av Idol i 2003.

Etter dette skapte duoen talkshowet «Senkveld med Thomas og Harald». Resten er historie.

Rønneberg er kjent for en unik evne til å begeistre og inspirere sitt publikum. Han er energisk, varm og opptatt av å få mennesker rundt seg til å yte sitt beste.

«Begrensa hvor dritt det kan gå»

Foredraget han kommer med heter «Det er begrensa hvor dritt det kan gå.»

Tittelen henviser til mottoet han bruker når han tar nye og til dels spinnville utfordringer foran tv-kameraene – og hundretusener av seere.

Gjennom foredraget ønsker han å inspirere sitt publikum til å ta sjanser, gjøre sitt beste, få frem teamfølelsen. Det gjør han gjennom å ta utgangspunkt i egne erfaringer fra blant annet «Harald gjør ting han ikke kan», og «Helt Harald».

Trekker gratisbillett

PBL Lederkonferanse arrangeres i Bodø 1.-3. september. Konferansen har et variert og sterkt program, med en god miks av foredrag til å lære av, bli inspirert av og underholdt av.

I år kommer også kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun til konferansen, både for å holde et innlegg om barnehagespørsmål som opptar henne, og for å dele ut prisen «Årets barnehage 2024» under festmiddagen mandag 2. september.

Det er allerede kommet inn rundt 150 påmeldinger. Og for å feire at vi nærmer oss nasjonaldagen, trekker vi ut en gratisbillett til konferansen (ikke inkludert reise og opphold) blant alle dem som melder seg på innen 17. mai.

– Både de som allerede har meldt seg på, og de som melder seg på de neste ukene, vil være med i trekningen, sier Anne-Lise Grundstad Meby.

Les mer og meld deg på!