PBL Lederkonferanse 2023 er over – takk for i år!

Talkshow-kongen Fredrik Skavlan avsluttet PBL Lederkonferanse 2023.

PBL Lederkonferanse 2023 er over – takk for i år!

Fredrik Skavlans inspirerende foredrag om å tørre å slippe kontrollen avsluttet PBL Lederkonferanse 2023. PBL takker alle deltakerne for tre fantastiske dager i Bodø.

Publisert:

Mellom 250 og 300 barnehageledere fra hele landet deltok på årets utgave av PBL Lederkonferanse i Stormen konserthus i Bodø.

Gjennom tre dager har ledere fra PBLs medlemsbarnehager fått faglig og sosialt påfyll i et program som inneholdt alt fra omsorgstretthet og beslutningspsykologi til stressmestring og det indre liv i produksjonen av Nordens mest suksessfulle talkshow på tv.

Fra lavvo til konserthus

Deltakerne møttes allerede søndag kveld til tradisjonsrik velkomstmiddag i lavvo i Breivika som ligger i fin gangavstand fra hotellene i Bodø sentrum.

Mandag og tirsdag var det faglig konferanse i Stormen konserthus i Bodø, med innlagt gullshow med flotte premier for noen heldige deltakerbarnehager.

Mandag kveld var det festmiddag – også det i konserthuset – hvor den britiske illusjonisten John Ensor underholdt og forbløffet konferansedeltakerne.

Mandag kveld ble også kåringen av Årets barnehage 2023 gjennomført, med Linnéa natur- og gårdsbarnehage fra Indre Østfold kommune som vinner.

Viktig for PBL og medlemsbarnehagene

Lederkonferansen 2023 folk.jpg
Eirik Husby på LK.jpg
Adrian 03.jpg
Adrian Lund LK 23.jpg
Elin Akre Trønnes LK 23 – Kopi.jpg
Marit Heldal LK 23.jpg
Finalister Årets Barnehage 2023.jpg
Jan-Ole Hesselberg LK 23 3.jpg
Erlend Osnes LK 23 2.jpg
Lederkonferansen Jon Ensor.jpg
Linnea natur- og gårdsbarnehage.jpg
Lederkonferansen 2023 folk 2.jpg
Tor Haugnes Lederkonferansen 2023.jpg
LK 23 Lunsj i domkirken.jpg
Fredrik Skavlan LK 23.jpg
Lederkonferansen 2023 folk 3.jpg

Årets lederkonferanse bød på en rekke opplevelser for nesten 300 deltakere. Trykk på piltastene til høyre eller venstre for bildene - eller sveip til høyre og venstre med mobilen - for å navigere i bildekarusellen.

Styreleder i PBL, Eirik Husby, er glad for at så mange stiller opp på lederkonferansen også i år.

– For PBL er det viktig for det første å fokusere på ledelse og skape en samlingsplass for lederne i sektoren. Og det samme gjelder for medlemsbarnehagene: Komme hit og møte likesinnede fra PBL-barnehager og snakke om stort og smått. Og innenfor ledelse å få det påfyllet og det faglige innholdet som kommer, sa Eirik Husby i et intervju på PBLs Facebook-side noen timer før konferansen ble sparket i gang.

To av foredragene – Eli Akre Trønnes' foredrag om stressmestring og Didrik Hægelands foredrag om omsorgstretthet – ble det gjort opptak av. Begge disse vil senere bli gjort tilgjengelig på PBLs digitale kursplattform PBL Campus.