Programmet er klart – nå kan du melde deg på til årets lederkonferanse

Disse foredragsholderne har takket ja til å delta på PBL Lederkonferanse 2023. Øverst fra venstre: Fredrik Skavlan, Sissel Naustdal, Tor Haugnes og Erlend Osnes. Nederst fra venstre: Elin Akre Trønnes, Jan-Ole Hesselberg og Didrik Hægeland.

Programmet er klart – nå kan du melde deg på til årets lederkonferanse

Du tar en stor porsjon faglig innhold, blander det med en raus mengde inspirasjon og sper inn litt latter. Der har du oppskriften på PBL Lederkonferanse 2023.

Publisert:

For mange barnehageledere er lederkonferansen til PBL et av årets virkelige høydepunkt.

Årets konferanse arrangeres i Stormen konserthus i Bodø 3.-5. september. Nå er programmet klart, og arrangementsansvarlig i PBL, Anne-Lise Grundstad Meby (bildet), ser frem til å ta imot flere hundre barnehageledere disse dagene.

– På årets konferanse vil det bli en fin blanding av helt nye ting og kjente aktiviteter som vi vet at gjestene setter pris på. Programmet består av både sterke fagrelaterte foredrag og innslag til inspirasjon og motivasjon for barnehagelederne. I tillegg kan vi love latter og god stemning sammen med veldig hyggelige barnehagefolk, sier hun.

Sterkt og variert program

Til arrangementet på dagtid er det følgende program:

  • Sissel Naustdal: Growth mindset
  • Elin Akre Trønnes: Lynkurs i stressmestring på 1-2-3!
  • Jan-Ole Hesselberg: Bedre beslutninger – om kreftene som styrer vurderingene dine og hvordan du tøyler dem
  • Erlend Osnes: Stand-up
  • Tor Haugnes: Perspektivtrening for voksne – når alt er i endring
  • Didrik Hægeland: Omsorgstretthet i et lederperspektiv
  • Fredrik Skavlan: Trygt er farlig! Innovasjon, risiko – og seig utholdenhet

Les mer om foredragsholderne og meld deg på her!

I tillegg vil det, som alltid bli en egen PBL-time, der organisasjonen tar opp aktuelle temaer for barnehager generelt og PBL-barnehager spesielt.

Tilbake i Stormen konserthus

Lederkonferansen er i år tilbake i Stormen konserthus. Helt nytt er det at ikke bare konferansen, men også festmiddagen finner sted i konserthuset.

– Dette er et nytt og spennende konsept, men selvsagt byr vi som vanlig på bobler i glasset, treretters middag, god underholdning og – ikke minst – utdeling av prisen Årets barnehage 2023, som for mange er kveldens desiderte høydepunkt, sier Anne-Lise Grundstad Meby.

Utflukter og lavvo-middag

Arrangementet starter imidlertid allerede søndag. Og tradisjonen tro møtes konferansedeltakerne til en uformell og hyggelig velkomstmiddag og lun stemning i store, varme lavvoer ved bystranda Breivika, som ligger i gangavstand fra alle hotellene i sentrum. 

For dem som er på plass i Bodø tidlig på søndag, vil det også i år være mulig å bli med på de populære utfluktene til vakre Kjerringøy eller spektakulære Saltstraumen.

I år er det i tillegg mulig å bli med på en vandring i Elveparken, et sjeldent kulturlandskap med både gravhauger, bautasteiner, krigsminner og Bodin kirke som ble bygget i 1240.

Les mer om utfluktene og meld deg på her.

Meld deg på!

Det er nå åpnet for påmelding, både til selve konferansen og til utfluktene.

Anne-Lise Grundstad Meby oppfordrer ledere i medlemsbarnehagene til ikke å vente for lenge med å melde seg på til arrangementet.

– Vi har forhandlet frem gode priser på flere av byens hoteller, men her kan folk risikere at det kan være fullt dersom de venter for lenge med å bestille. De enkelte hotellene har også egne frister på bestilling til våre priser, sier hun.

Les mer om konferansen og meld deg på