Kommer til lederkonferansen med lynkurs i stressmestring

Elin Akre Trønnes er en av foredragsholderne du kan glede deg til å høre under PBLs lederkonferanse i september.

Kommer til lederkonferansen med lynkurs i stressmestring

– Barnehageansatte og -ledere er en yrkesgruppe jeg brenner litt ekstra for, og jeg gleder meg til å komme til Bodø og lederkonferansen, sier Elin Akre Trønnes. Hun skal gi oss et lynkurs i stressmestring.

Publisert:

PBLs lederkonferanse arrangeres i Bodø 3.-5. september.

Dersom du innimellom kjenner at strikken tøyes vel langt, og at kravene du møter skaper en følelse av å ikke strekke til, da kan du se frem til Elin Akre Trønnes' foredrag om hvordan vi kan bli bedre på å håndtere hverdagsstresset, både på jobb og hjemme.

Når blir stress et problem?

Og stress er noe vi alle har et forhold til. Men hva som stresser oss, og hvordan vi reagerer på stress, kan variere veldig.

Uansett hva jobben din går ut på og hvilken rolle du har, er sjansen stor for at du og dine medarbeidere opplever stress i hverdagen. Er dette nødvendigvis negativt? Hvor går i så fall grensen for når stressnivået blir et problem?

Nær tilknytning til barnehage

Med bakgrunn i forskningsmodeller for stress får du i dette foredraget en hands-on og interaktiv steg-for-steg oppskrift på hvordan bli bedre på stressmestring i din hverdag.

– Min mor var styrer i barnehage i hele sitt yrkesfaglige liv, og gjennom min egen oppvekst fikk jeg et innblikk både i hennes gleder – og noen ganger utfordringer – som barnehageleder. I tillegg er jeg mor selv, og vet hvor uendelig mye barnehagen betyr både for barna og de voksne rundt, sier Elin Akre Trønnes.

– Så dette er en forsamling jeg virkelig ser frem til å møte i Stormen konserthus i Bodø, avslutter høyskolelektoren ved Institutt for ledelse og organisasjon på BI.

Les mer og meld deg på!

Nå bør du sikre deg ditt hotellrom!

Det er allerede kommet inn godt over 200 påmeldinger til årets lederkonferanse.

I tillegg til selve konferansen i Stormen konserthus, byr PBL på et innholdsrikt program som blant annet inneholder utflukter, velkomstmiddag i lavvo, lunsjkonsert og festmiddag.

Det er holdt av hotellrom til avtalepris ved flere av byens hoteller, men her bør du ikke vente for lenge med å booke. Enkelte av hotellene begynner allerede å fylles opp, og fristen for å booke går ut i løpet av juli måned på de fleste hotellene.

Så ikke vent med å sikre deg rom på ditt favoritthotell.

Les mer og meld deg på!