Gullshow og premiepott på 50.000 kroner under PBL Lederkonferanse!

Det er mye å glede seg til for dem som deltar på PBLs lederkonferanse i september.

Gullshow og premiepott på 50.000 kroner under PBL Lederkonferanse!

PBL og samarbeidspartnerne inviterer deltakerne på PBL Lederkonferanse til gullshow for å markere 30-årsjubileet til PBL.

Publisert:

Til årets lederkonferanse i Bodø 3.-5. september lover salgssjef i PBL Mentor, Johnny Raanes, et gøyalt utstillingsområde som deltakerne bare kan glede seg til.

− Med en premiepott på 50.000 kroner, kan fem heldige barnehager stikke av med 10.000 kroner hver som de kan bruke på personalet i barnehagen: En tur ut for å spise middag, en artig aktivitet, eller kanskje en høstfest med gjengen, foreslår Raanes.

Har du lyst til å være med i trekningen om premiene, trenger du bare å delta i noen artige aktiviteter fra PBL og samarbeidspartnerne – og på den måte samle gullbilletter til den store trekningen.

Fullfør quizen om PBL og samarbeidspartnerne for å kunne hente ut din første gullbillett på lavvomiddagen søndag 3. september (du må delta på lederkonferansen for å kunne delta i konkurransen).

Ta quizen

− Gullshowet er en kombinasjon av leverandørutstilling og tivoli. Så her kan du delta i aktiviteter du typisk kjenner igjen fra tivoli, og du kan slå av en prat med PBL og våre leverandører og finne frem konkurranseinstinktet. For jo flere aktiviteter du deltar på, jo flere vinnersjanser får du, sier han.

Aktivitetsområdet er kun åpent på mandag under lederkonferansen.

Skal du ha tak i flere gullbilletter, må du delta i aktiviteter på mandag i pausene, da dette vil være den eneste dagen utstillingsområdet vil være åpent. Gullbillettene blir dine lodd i trekningen, hvor du tar vare på én del og leverer inn den andre.

Gullbillettene må leveres inn på utstillingsområdet i løpet av siste pause på mandag for at de skal kunne være med i trekningen.

− Og så avslutter vi dag én av konferansen med en fest av en trekning. Etter konferanseprogrammet er ferdig på mandag kl 16.00, samles vi til et kort arrangement i lille salen i Stormen konserthus, med trekning av den store premiepotten. Vi lover feststemning og gøyalt gullshow med premiedryss. For å kunne vinne en premie, må du være til stede med gullbillettene dine, sier Johnny Raanes.

Noen uker før konferansen får alle påmeldte en e-post med mulighet til å delta i første aktivitet for å få hentet ut en gullbillett. Denne kan hentes ut under lavvomiddagen søndag kveld, og gir deg ett lodd i trekkingen.

Ikke meldt deg på til årets lederkonferanse ennå?

Les mer og meld deg på!