Nå er lederkonferansen i gang

Nå er lederkonferansen i gang

Med 300 deltakere i salen, og en strålende opplagt Roger Finjord på scenen, er PBL Lederkonferanse 2022 i gang. PBLs styreleder Eirik Husby gleder seg til to dager med faglig påfyll og uformelle sosiale møteplasser.

Publisert:

– Etter to år med pandemi er det helt fantastisk endelig å se dere igjen her i Bodø. For selv om det er vel og bra med digitale møteplasser, er det viktig for ledere å – noen ganger – kunne legge til side de daglige gjøremål – og logge helt av – for å få noen doser med faglig påfyll og inspirasjon.

– Veldig verdifullt er det også å komme hit for å treffe gamle og nye barnehagevenner, folk vi kan diskutere felles gleder og felles utfordringer med.

Det sa PBLs styreleder Eirik Husby da han mandag morgen foretok åpningen av lederkonferansen.

Variert program

Til konferansen er det satt sammen et godt og variert program som både skal gi deltakerne lederfaglig påfyll og betydelige mengder inspirasjon.

Førstemann ut – etter at Bodø-ordfører Ida Pinnerød, danser Robin Silberg og styreleder Eirik Husby har gått av scenen – er tidligere damelandslagstrener i fotball, Roger Finjord, som snakker om «Jakten på det gode laget.»

Se programmet her.

Faglig og sosialt

Om lag 300 deltakere er på plass under PBL Lederkonferanse mandag og tirsdag.

Mellom de faglige bolkene vil deltakerne få anledning til å bli bedre kjent med tilbudene til PBL og PBLs samarbeidspartnere.

I tillegg vil det bli mange fine muligheter for barnehageledere til å være sosiale, gjennom hyggelige samtaler og gode opplevelser sammen med nye og gamle venner.

–  Målet må være at vi alle sammen i morgen ettermiddag forlater hotellet litt klokere, og som litt bedre ledere enn vi var da vi kom, sa Eirik Husby i sin åpningstale.

Årets barnehage

Ett av høydepunktene under lederkonferansen blir når PBL under middagen mandag kveld kårer «Årets barnehage 2022».

Alle fem finalistene er representert på lederkonferansen, og selve utdelingen vil bli overført direkte på Facebook-sidene til PBL og barnehage.no en gang mellom 21.30 og 22.00 mandag kveld.