Gleder seg til endelig igjen å oppleve engasjementet på PBLs lederkonferanse

– Vi har god erfaring med at barnehagefolk finner fine og kloke samtalepartnere på lederkonferansen og holder kontakten år etter år, sier PBLs administrerende direktør Jørn-Tommy Schjelderup.

Gleder seg til endelig igjen å oppleve engasjementet på PBLs lederkonferanse

– Digital lederkonferanse er vel og bra under en pandemi. Men det kan nesten ikke sammenlignes med opplevelsen du får når hundrevis av barnehageledere møtes fysisk, sier PBLs administrerende direktør Jørn-Tommy Schjelderup. Antall påmeldte nærmer seg nå 300, men han håper på enda mange flere.

Publisert:

Som PBL tidligere har annonsert, arrangeres PBL Lederkonferanse 4.-6. september 2022.

Igjen skal barnehageledere fra hele landet samles i Bodø, til lærerike dager og sosialt samvær.

Allerede 280 påmeldte

Allerede er det kommet inn om lag 280 påmeldinger. Men Jørn-Tommy Schjelderup, som har vært med på alle lederkonferansene siden 2006, forsikrer om at det fortsatt er plass til flere.

Meld deg på her!

– Vi har et veldig godt og solid program med foredrag som både vil gi deltakerne barnehagefaglig og lederfaglig påfyll, men som også skal være til inspirasjon og glede. I tillegg har det en stor verdi i seg selv å møte andre barnehageledere og pedagogiske ledere, på tvers av barnehager og geografi. Vi har god erfaring med at barnehagefolk finner fine og kloke samtalepartnere på lederkonferansen og holder kontakten år etter år, sier Jørn-Tommy Schjelderup.

Høy kvalitet

I år arrangeres konferansen for første gang på et av Bodøs nyeste og flotteste hotell, Quality Hotel Ramsalt, som ligger midt i hjertet av Bodø sentrum.

Det faglige programmet går over to dager, mandag 5. og tirsdag 6. september.

– Vi har tidligere gått ut med mye av innholdet. Men nå er de siste brikkene på plass slik at programmet er komplett. Og vi kan trygt si at dette blir to dager med innhold av høy kvalitet. Det er bare å glede seg, sier Jørn-Tommy Schjelderup.

Det er et sterkt felt av foredragsholdere som bidrar under PBL Lederkonferanse 2022.

Mye sosialt allerede fra søndag

Tradisjonen tro starter den sosiale delen av konferansen allerede på søndag.

De som kommer til Bodø søndag formiddag, kan melde seg på til guidet tur til vakre Kjerringøy, som har vært arena for mange film- og tv-innspillinger, blant annet «Hver gang vi møtes» på TV 2.

Det er også mulig å melde seg på til RIB-tur til Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm.

Søndag kveld arrangeres dessuten lederkonferansens tradisjonsrike velkomstmiddag i lavvo, som er plassert i flotte omgivelser ved bystranda Breivika, en ti minutters spasertur fra konferansehotellet.

Festmiddag og Årets barnehage

Mellom de to dagene med faglig innhold – mandag kveld – er deltakerne invitert til stor festmiddag med bobler i glasset, treretters meny og utdeling av prisen Årets barnehage 2022.

Dora Thorhallsdottir, som gjorde stor suksess på konferansen Barnehage 2014, er vår toastmaster, og hun vil underholde deltakerne gjennom kvelden.

Den samme Thorhallsdottir vil for øvrig innlede tirsdagens faglige program med et foredrag som passende nok har fått tittelen «God stemning».

Meld deg på her!