PBL arrangerer digital lederkonferanse – du kan melde deg på nå!

PBL arrangerer digital lederkonferanse – du kan melde deg på nå!

Gladnyhet til alle ledere i PBLs medlemsbarnehager! Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer digital lederkonferanse 7. september. Sjekk ut programmet og meld deg på!

Publisert:

PBLs digitale lederkonferanse går av stabelen 7. september mellom klokken 09.00 og 14.00.

Opplegget blir naturlig nok ganske annerledes enn vanlig. Men med et rikholdig program ser vi frem til høstens viktigste møteplass for ledere i PBL-barnehagene.

PBL har arrangert lederkonferansen i 17 år, og konferansen har blitt en viktig tradisjon for mange ledere i våre medlemsbarnehager.

– Lederkonferansen er ett av våre viktigste årlige treffpunkter, både faglig og sosialt. Jeg er derfor veldig glad for at vi også i år kan tilby en digital versjon av lederkonferansen, sier administrerende direktør Anne Lindboe.

Lederkonferansen går av stabelen uken før valgdagen ved stortingsvalget 2021 og tre-fire uker før høringsfristen i høringen om Storberget-utvalgets rapport som ble lagt frem 16. juni. Dette er tema som naturlig nok også vil bli berørt på konferansen. 

Les mer og meld deg på PBL Lederkonferanse

Fem timer med fag og inspirasjon

Konferanseprogrammet er ennå ikke helt spikret og det vil komme flere godbiter i løpet av de neste ukene. Men det som er klart er at konferansen i år vil ha to tema. Før lunsj skal det handle om veien ut av pandemien. Etter lunsj blir ledelse satt ytterligere på agendaen.

Du kan blant annet glede deg til å høre:

  • Erik Thorstvedt
  • Lisa Wade
  • Psykologspesialist Heidi w. Djup
  • Hanne Kvaløsæter
  • Kristine Rishaug
  • Utdeling av prisen Årets barnehage 2021

Ettersom konferansen går digitalt, er programmet tilpasset slik at foredragene ikke blir for lange. Av den grunn er det satt av fem timer til konferansen med innlagte pauser.

Motivasjon

Målet med lederkonferansen er at du som leder, enten du er daglig leder/styrer eller avdelingsleder, i en PBL-barnehage skal bli en litt bedre og mer motivert leder i din barnehage.

Foredragene skal motivere, inspirere og underholde. Og de skal gi deg som er leder i en PBL-barnehage ny kunnskap som du kan ta med deg tilbake til barnehagen, i arbeidet med å gjøre din barnehage enda litt bedre.

Og tradisjon tro blir det utdeling av prisen Årets barnehage 2021. Hvem finalistene er, vil være klart førstkommende fredag!

Les mer og meld deg på PBL Lederkonferanse