Påmeldingen til PBL Lederkonferanse 2020 er åpnet: Sjekk ut årets program!

Påmeldingen til PBL Lederkonferanse 2020 er åpnet: Sjekk ut årets program!

Programmet til PBL Lederkonferanse 2020 er klart, og det er mange gode grunner til å legge turen til Bodø og høstens vakreste eventyr i september. I tillegg til vårt faste program byr vi i år på flere spennende nyheter!

Publisert:

Det er 17. gang PBL arrangerer lederkonferanse og som vanlig finner den sted i Bodø – i år 6. til 8. september.

Inspirere og motivere

Målet med lederkonferansen er at du som leder, enten du er daglig leder/styrer eller avdelingsleder, i en PBL-barnehage skal komme tilbake til barnehagen som en litt bedre og mer motivert leder i din barnehage. Foredragene skal motivere, inspirere og underholde. Og de skal gi deg som er leder i en PBL-barnehage ny kunnskap som du kan ta med deg tilbake til barnehagen, i arbeidet med å gjøre din barnehage enda litt bedre.

I år er det to idrettspersonligheter som får æren av å åpne og avslutte årets konferanse og her kan vi love underholdning og faglig påfyll i ypperste klasse! Gjert Ingebrigtsen, suksesstreneren og pappa til brødretrioen Jakob, Filip og Henrik Ingebrigtsen, som har gjort internasjonal kometkarriere innen friidrett, er en av årets foredragsholdere på PBL Lederkonferanse 2020.

Se programmet og meld deg på PBL Lederkonferanse 2020

Humor og alvor

Ingebrigtsens trenerregime blir lagt merke til verden rundt, men den munnrappe rogalendingen har gjort stor suksess med sin oppskrift. Han ble kronet til årets trener 2019 – og det uten at han selv noen gang har drevet med friidrett eller har noen trenerbakgrunn. Hvordan er det da mulig å lykkes i verdenstoppen? På lederkonferansen kommer han med sitt foredrag «Kunsten å oppdra en verdensmester» og det vil garantert bli en opplevelse verdt å vente på.

Gjert Ingebrigtsen avslutter PBL Lederkonferanse 2020 Gjert Ingebrigtsen avslutter PBL Lederkonferanse 2020

– Vi er utrolig glade for at Gjert Ingebrigtsen har takket ja til å komme til Bodø. Han har vært ønsket av mange konferansedeltakere de to siste årene. Det blir garantert mye humor med Gjert på scenen, sier en entusiastisk Anne Lindboe i PBL.

En annen idrettspersonlighet som garantert kommer til å ta lederkonferansen med storm er tidligere landslagstrener i fotball, Roger Finjord. Finnmarkingen som blant annet sikret EM-sølv til Norge i 2013, er en av Norges mest populære foredragsholdere og må bare oppleves! Her deles det ut lattergaranti samtidig som vi kan garantere at det også blir mye alvor med viktige budskap og ta med seg tilbake til lederrollen i barnehagen.

Parallelle foredrag

Men som vanlig byr lederkonferansen på et bredt spekter av spennende foredragsholdere innen ledelse. Det er bare å glede seg til å hente ny kunnskap og inspirasjon fra foredragene til Anders Dysvik og Lisa Wade. Til årets konferanse blir det også gjort en ny vri med parallelle foredrag.

– Dette har vi gjort etter ønske fra deltakerne og i år setter vi opp to parallelle foredrag. Her er ikke foredragsholderne på plass, men temaene vil bli tilspisset barnehagedrift og ledelse. Vi jobber også med å få på plass en siste foredragsholder tirsdag, lover Lindboe.

Topp underholdning på festmiddagen

Som tidligere år blir det festmiddag på Scandic Havet, men Lindboe lover enda mer fest og latter enn tidligere 

– Festmiddagen skal fortsatt være en fest med bobler og nydelig mat, men vi skal myke den litt opp i år. Det skal blant annet komiker Dora Thorhallsdottir bistå med som konferansier og underholder.

Thoralsdottir skal ikke bare underholde på middagen, men har også fått i oppdrag å varme opp gjengen tirsdag morgen.

Her er det med andre ingen grunn til å legge seg tidig og heller ingen grunn til å komme seint til konferansens siste dag.

Dora Thorallsdottir underholder på festmiddagen og skal i tillegg holde foredrag på lederkonferansen.Dora Thorallsdottir underholder på festmiddagen og skal i tillegg holde foredrag på lederkonferansen.

Meld deg på og bli med på høstens viktigste treff for alle ledere i PBL-barnehagene!

Aktiviteter søndag

En annen nyhet på årets konferanse er lunsjen mandag som flyttes ut av Stormen konserthus og noen hundre meter opp i byen – til domkirken hvor det blir servert kulturell lunsj.

 Til deg som kommer tidlig søndag setter vi i år opp tre ulike aktiviteter, to av dem er nye av året med:

  • Tur til eventyrlige Kjerringøy med guidet omvising på handelsstedet og lunsj
  • Byvandring med guide fra Stella Polaris  
  • RIB-tur til Saltstraumen

Les mer om utfluktene og programmet